Reacties

Besparen op verlichting — 9 reacties

  1. Ik heb voornamelijk LED. Ik koop ze in de aanbieding en vervang langzaam maar zeker alles door LED. Wij hebben ook veel spotjes in huis, daar heb ik direct LED in gestopt, want anders zaten we boven op iets van 1000 watt, in plaats van de 29 watt waar we nu op zitten.

  2. Hier nog van alles wat, gloeilampen die maak ik eerst op, halogeen, en spaarlampen. Nog geen ledverlichting. Als alles op is gaan we die proberen zijn ze misschien ook weer wat goedkoper.

  3. Hier veel halogeenspotjes. Alles aan de wand (beneden) en de draden weggewerkt in het stucwerk. Boven de tafel en het aanrecht spots met 4 lampjes en op verschillende plekken aan de wand uplights. Zo hebben we overal goed licht en staan ze niet in de weg of hangen in je gesprek :-)

  4. Ik heb nog gewoon gloeilampen en wat halogeen. Als ze op gaan, vervangen we ze misschien door led. Alle spaarlampen heb ik weer uitgedraaid, opgewarmd kwik is niet echt bevorderlijk voor de gezondheid, er wordt ook gewaarschuwd het niet als bed- of leeslamp te gebruiken.

  5. Wij hebben alle soorten in huis: gloeilampen, halogeen, spaarlampen en 1 gratis ledlampje van de postcodeloterij.

    Wij wisten niet dat halogeen 50% minder verbruikt dan de gloeilamp. Dachten dat van de week eens uit te zoeken, maar nu jij het hier vermeld..., dank je.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder