Reacties

7 verrassende toepassingen van led strips — 42 reacties

    • Dat kan op specifieke plekken Audrey, die zijn aangegeven. Je kunt dus niet zomaar in het wilde weg knippen. Ledstrips hebben aan beide eindes een stroom aansluiting, vandaar dat je ze ongestraft kunt knippen : )

  1. Wij hebben leestips in onze kast. Ondertussen al wel 11 jaar oud en dus aan vervanging toe want het licht is best kil. Nu bestaan er veel warme kleuren.

  2. nooit aan gedacht om ledstrips te gebruiken, maar nu ik die foto van een trapkast zie... Ik heb een kelderkast die veel te donker is en dit zou wel eens de oplossing kunnen zijn!

  3. Ik heb het ook gekopcht, bij mij hangen ze achter mijn zetel in de woonkamer. Zo heb ik gemakkelijk wat micht als ik daar 's avonds zit, zonder meteen de grote lamp aan te steken. Ik had daar weinig andere opties en zag dat dan in de winkel liggen en mijn probleem was opgelost. Ik heb er dan ook ook nog hangen aan mijn raam, die geven warm licht, geeft wat gezelligheid 's avonds, vinden mijn buren ook als ze voorbij komen, lol. Ja, ik ben er ook voor gewonnen en voor de prijs kan het niet laten. ;) Een vriendin heeft ze trouwens ook boven haar aanrecht onder de bovenste keukenkastjes hangen! ;) werkt perfect!

  4. Wat superleuk allemaal! Ik zou er eigenlijk nooit aan denken om led strips te gebruiken, maar zoals in de tuin: dat geeft echt een verrassend effect. En die fiets vind ik zelf ook een hele handige. Weet niet of mijn puber ermee over straat zou gaan, maar het idee is prettig. Niemand die je nog mist :D Heb het trouwens ook weleens aan een hondenriem gezien, zelfde idee.

  5. Oeh, wat een idee! Een strip onder mijn bed is geen optie, maar het zou wellicht helpen als er licht aangaat, wanneer ik uit bed stap. Met een rolluik is het tegenwoordig echt pikkedonker! Haha

  6. Fiets voorzien van LED strips lijkt misschien wel veilig maar is niet toegestaan volgens de wet.
    Je kind ontvangt op deze manier een bon.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder