Terrarium gezien bij Albert Heijn

terrarium

Je kunt natuurlijk zelf een terrarium maken. Maar wie daar geen zin in heeft, kan ze ook gewoon kopen. Maandagochtend zag ik ze warempel bij Albert Heijn staan! Het zijn wel terraria zonder deksel, wat ik een nadeel vind. Zonder deksel is het geen gesloten ecologisch systeem namelijk.

Als ik een terrarium koop, dan wil ik dat het een compleet gesloten systeem is, zodat ik er echt geen omkijken naar heb.

Het grote terrarium kost 19,99 en de kleinere versie 14,99.

20 Comments

  1. Petra1945
  2. Louloudi
  3. Thea
  4. Jouvence
  5. Mandy

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh