Terrarium gezien bij Albert Heijn

terrarium

Je kunt natuurlijk zelf een terrarium maken. Maar wie daar geen zin in heeft, kan ze ook gewoon kopen. Maandagochtend zag ik ze warempel bij Albert Heijn staan! Het zijn wel terraria zonder deksel, wat ik een nadeel vind. Zonder deksel is het geen gesloten ecologisch systeem namelijk.

Als ik een terrarium koop, dan wil ik dat het een compleet gesloten systeem is, zodat ik er echt geen omkijken naar heb.

Het grote terrarium kost 19,99 en de kleinere versie 14,99.

Similar Posts

20 Comments

  1. Deze is zeker heel leuk om te zien. Ik vind wel heel erg mooi. Onze tafel en eettafel is al vol. Anders zou twee nemen. Lantaarntje op de tafel met verlichting erin met kunstbloemen erin. Het is donker. Sfeer in huis.

  2. Ik heb een terrarium in een heel oude glazen snoeppot. Als ik het deksel er op doe dan krijg ik beslagen ‘ramen’. Nu heb ik over de open bovenzijde twee stukken doorzichtig plakband gedaan en daar ‘zweeft’ het glazen deksel op. Staat prima en het werkt heel goed. Maar dat bedoel jij zeker niet, he?

  3. Niet erg logisch maar ik krijg het benauwd als ik planten zie in zo’n gesloten pot ! Zal zoiets dus nooit kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.