Reacties

Als iedereen een boek goed vind, en jij snapte er niks van... — 25 reacties

  1. Dan zal je kunnen vragen om uitleg en daar hoor je vanzelf of deze het ook wel of niet snapte. Beter eerlijk wezen want dat geeft meer inzicht dan je verstoppen en zeggen dat je het verhaal wel snapte. Of net als Ageeth schreef: Een andere leesclub gaan zoeken. Soms zijn boeken ook gewoon niet altijd te begrijpen.

  2. Misschien kunnen ze je uitleggen waarom ze het goed en makkelijk te lezen vonden. En is het wel waar...durven sommigen niet toe te geven dat ze er niet veel van snapten, kan ook nog. Zou me er niet te druk over maken !

  3. Ik snap niks van sciencefictie/fantasie verhalen. Zelfs Harry Potter en Alice in Wonderland zijn een ramp.Mijn hersens kunnen niet-realistische fantasie gewoon niet verwerken. Ook met films niet.
    Misschien is het bij jou ook een speciaal deel van de boeken die je niet trekt, niks mis mee. Er blijft genoeg over om te lezen.

  4. Filosofie in Jip- en Janneke taal lijkt me goed boek. De meeste mensen bluffen mee met de kudde. Je kan je afvragen waarom jij dat niet nodig hebt. Of vraag het eens als nieuw vraagstuk.

    Ik hou van dat filmpje!

    • Ja, met dank aan mijn jongste zoon voor het filmen. Dat is dan weer het voorstel van het maffe schoolsysteem: je hebt altijd wel een kind thuis die kan helpen ; )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder