Bullet journal Action + overzicht van alle reviews! Update 2023

My bullet journal ActionMy bullet journal Action.

Een bullet journal is hot. Het lijkt wel alsof iedereen aan het ‘bullet journaling’ is. En laat het maar aan de Action over, om dus ook met een bullet journal te komen. My bullet journal heet de versie die bij de Action te koop is. Een bullet journal kopen kan dus ook bij de Action!

Ze vlogen als zoete broodjes over de toonbank, met als gevolg dat ik achter het net viste. Want ik was best benieuwd naar de versie van de Action. Dus wat een gelukje toen ik er eentje won via Minke’s blog. Dankjewel Minke!

Hier onder een verslag van deze bullet journal, met onderaan een overzicht van alle reviews over deze journal.

My bullet journal Action

De My bullet journal van de Action is verpakt in cellofaan. Met andere woorden, de bullet journal is goed beschermd tegen vieze vingers, en ik ben de eerste die deze journal openslaat. Ik kreeg een knalroze versie met gouden sterren waarvan ik een beetje duizelig word als ik er te lang naar kijk.

Bladwijzer met ‘key’

Laten we de My bullet journal daarom maar gauw openslaan ; ) Om de cover zit een soort bladwijzer, waar ook op staat dat dit een bullet journal is. Aan de achterkant van de bladwijzer staat My key met allemaal puntjes. Dat is bedoeld om je eigen legenda te maken. Bij bullet journaling gebruik je namelijk symbolen voor taken, afspraken etc.

My bullet journal: 8 voorgedrukte bladzijdes

Als je de My bullet journal van de Action openslaat zie je een mooie pagina getiteld: My bullet journal, met onderaan ruimte om je naam te schrijven.

my bullet journal action

Daarna volgt een voorbeeld van hoe je een maand log kunt maken:

my bullet journal Action

My bullet journal Action

Ook krijg je een voorbeeld van een week log:

my bullet journal action

Vervolgens zijn er twee pagina’s met voorbeelden van zogenoemde dividers

my bullet journal Action

En last but not least een quote:

bullet journal action
De rest van de My bullet journal bestaat uit lege bladzijdes met stipjes er op.

Screen Shot 2018 02 18 at 15.18.16

Over de bullet journal van de Action

Wat vooral opvalt aan de My bullet journal van de Action is de prijs: slechts 1,99! Dat is werkelijk geen geld voor een bullet journal. Gemiddeld kost een bullet journal zo’n 12,50 met uitschieters naar boven en naar beneden. Voor 1,99 kun je je dus geen buil vallen aan deze bullet journal.

Hij is verkrijgbaar met verschillende covers:

Screen Shot 2018 02 18 at 15.24.31Screen Shot 2018 02 18 at 15.24.38Screen Shot 2018 02 18 at 15.24.43

De My bullet journal van de Action is 22 x 17 cm en bevat 150 pagina’s.

Op het blog Nobody Else las ik dat het papier van deze journal bovendien niet doordrukt, en dat er geen ‘ghosting’ is. Ghosting wil zeggen dat je de kleuren en schrijfsels ziet doorschemeren op andere bladzijdes.

Action bullet journal met 3 soorten papier – 2021

Dit jaar kwam er een Action bullet journal uit met drie soorten papier: wit papier, craft papier en zwart papier. In onderstaand filmpje laat Yassert ze uitgebreid zien. Er zijn 4 verschillende covers. Kwalijk is dat de puntjes niet helemaal goed gedrukt zijn!

Yassert vertelt dat dit Action bullet journal een goedkopere versie is van de bullet journals van Archer and Olive.

Bullet journal Action 2023

Anno 2023 vind ik het Action bullet journal wel wat gewoontjes geworden. Dit is wat er nu in de winkels ligt:

action bullet journal

Hij is ook verkrijgbaar in het zwart. Er zitten geen speciale dingen in verder. Alleen papier met kleine witte puntjes. Hij kost 1,99. Vergeleken met de eerdere Action bullet journals vind ik deze wel heel simpel. Anderzijds is dat ook wel juist leuk: nu kan je hem helemaal naar wens opleuken.

Mijn conclusie over de bullet journal Action

Ik houd van kantoor- en schoolspullen en was daarom benieuwd naar de versie van de Action. En voor 1,99 vind ik hem geen geld! Zelf houd ik het toch bij mijn Moleskine XL. Ik vind het teveel werk om alles helemaal zelf in te gaan vullen, en het wordt bij mij bovendien nooit mooi.

Lees ook mijn posts stickers voor in agenda. Bullet journal ideeën en Action stickers!

Reviews van deze journal van de Action

Hier onder heb ik alle links naar blogposts over de bullet journal van de Action voor jullie verzameld. Als je zelf een blogpost hebt geschreven over deze journal, voeg dan gerust jouw blogpost toe!


Wat vind jij van het fenomeen bullet journal? Gebruik jij een bullet journal? Waarom wel of juist niet?

77 Comments

 1. Marrian
 2. Bo
  • lena
  • Bo
 3. Kim
 4. Marie
 5. Eke
 6. Sylvia
 7. Eva

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh