Reacties

Bullet journal Action + overzicht van alle reviews! Update 2024 — 77 reacties

 1. Ja, ik heb er ook eentje van de Action sinds kort, erg leuk. Ik gebruik deze als tekenboek om vaker te gaan tekenen . Erg leuk om dat in een leuk boekje te doen, en zo mijn vorderingen te zien :-) Ik ben er zeer tevreden over.

  • Kijk eens aan, dat kan dus ook nog! Je kunt dus ook nog voorkeur hebben voor blanke pagina's. Ik kan me daar ook best wat bijvoorstellen nu ik er over nadenk.

 2. wat super vet is deze bulletjournal. Ik heb hem zien liggen, maar was bang dat ik er niks mee zou doen vanwege tijdgebrek. Toch vind ik het een lekker creatief boekje voor een leuke prijs hoor!

  • Ik vind het ook te veel werk om het allemaal zelf op te gaan schrijven. Maar waarschijnlijk moeten we het niet op die manier zien Krystle. Het gaat denk ik om het proces?

 3. Ik ben al zo'n 4 jaar aan het bullet journallen, al sinds voor de hype. Met het officiele systeem wat door Ryder Caroll bedacht is heeft het steeds minder te maken, maargoed ;) Ik snap wel dat mensen denken dat het veel tijd kost, met dat versieren en alles gaat er ook een hoop tijd inzitten. Maar als je het officiele systeem volgt dan is het juist tijdbesparend.

  Dit jaar gebruik ik een Leuchtturm, maar wie weet stap ik volgend jaar wel over op een goedkoper boekje. Ik weet het nog niet, ik vind de Leuchtturm wel heel prettig moet ik zeggen

 4. Ik ben zo jaloers op mensen die dit zowel kunnen volhouden als diegenen die creatief genoeg zijn om echt de mooiste dingen hiermee te maken! Ikzelf heb op dit moment niet genoeg inspiratie, noch tijd om er aan te beginnen. Ziet er echter wel verdomd leuk uit!

 5. Geweldig!! Op Insta zie ik vaak dit soort crea bea agenda's voor bijkomen. Leuk om te zien. Ik bak er alleen niet zo veel van. Ik laat het daarom over aan de mensen die dit leuk vinden om te doen.

 6. Dan heb ik zeker onder een steen gelegen want heb serieus geen idee wat dit is. Alles wat ik moet onthouden gaat m’n digitale agenda in. Maar dat zal wel niet het idee achter een bullet journal zijn.

 7. Ik heb deze ook in huis en al een review over geschreven. Ik maak eerst mijn MUS vol en dan begin ik met deze. En dochterlief krijgt er ook een, voor € 1,99 kun je je geen bult vallen ;-)

 8. Ik heb deze als winactie een keer gedaan en viel goed in de smaak! Leuk dat de action van die leuke en goedkope bullet journals had , want bij andere winkels zijn ze niet heel erg goedkoop

 9. Vroeger toen ik geen cent te maken had en geen geld had voor een mooie agenda, kocht ik een boekje en maakte zelf een agenda. Ik maakte hem precies zoals ik wilde met plaatjes tekeningen, kleurde er in en maakte lijstjes met welke boeken ik wilde lezen. Ik maakte naandlijstjes voor mijn wisseldienten ect....
  Tegenwoordig heet dat een bulletjournal. ..????
  Nu heb ik genoeg geld om een agenda te kopen, maar koopt iedereen een leeg boekje om er zelf een te maken????. Was ik 30 jaar terug een trendsetter?????

 10. Tja, daar gaat mijn kans om goedkoop aan een notitieboekje met stippen te komen (ik ben voorlopig nog niet in Nederland). Meestal kosten dat soort boekjes een stuk meer en het lijkt me zo prettig om recht te schrijven zonder blauwe of zwarte lijnen.
  Die eerste bladzijden kunnen me gestolen worden. Als ik dit soort boekjes zie voel ik altijd medelijden met degene die het systeem van de Bulletjournal ontworpen heeft als ik zoiets zie. Want zijn systeem gaat helemaal niet om "maak lekker creatief je eigen agenda", het is een manier om todo-lists en andere lijstjes te combineren en daar overzicht over te houden. Hij heeft een trademark, maar ik betwijfel of dit boekje bij hem vandaan komt...
  Mijn agendasysteem (in een moleskine week met notities) is grotendeels gebaseerd op zijn ideeën. Ik denk er weleens over in een leeg notitieboekje de lijntjes voor zo'n week-op-1-pagina te gaan trekken, maar daar ben ik toch te lui voor. En mooie letters, quotes en dergelijke hoef ik niet in mijn agenda, dat kost alleen maar ruimte.

 11. Ik snap er eigenlijk nog niets van, zal wel aan mij liggen..
  Heb zelden zoveel nieuwe termen gehoord!
  Maar ik zal het bij de Action wel eens inkijken!

 12. Ik ben zelf het type dat graag structuur bewaakt, erg handig lijkt het me dus zeker. Ik heb het bullet journal een aantal keer voorbij zien komen. Ik moet zeggen dat ik er tot deze revieuws, niet echt helemaal een idee van de inhoud had. Bedankt!

 13. Nope. Veel te veel werk. Dan heb ik het gevoel van vroeger. toen was ik meer bezig met lijstjes maken dan effectief iets doen. Dat gevoel heb ik hierbij. Aan de andere kant heb ik nu een planner / agenda waar ik ook best wat moet invullen. Maar ik ben er ZO blij mee. Het geeft mij rust en orde in de chaos.

 14. Ik heb er twee. En ondanks dat ik ze erg prettig vind voor alle krabbels gebruikt ik voor bullet journaling toch liever mijn Nuuna. Om een of andere reden schrijft deze fijner..

 15. Bij ons is 'ie alweer uitverkocht! Zo jammer, want voor die prijs wil ik het wel uitproberen! Nu hoor ik trouwens gister dat er vlakbij mijn huis een ActionXL komt. Da's echt niet goed, haha...

 16. Leuk! Toch herken ik het wel, ik ben volgens mij geen type die alles zelf indoet gaan vullen. Ik ben meer van het makkelijke denk ik dan. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

 17. Wat gezellig en wat een topprijs! Krijg meteen zin om naar de Action te sprinten. Ik gebruik een ouderwetsche papieren agenda, zakelijk én privé en daar gaan ook aantekeningen in. Geen idee of een Bullet Journal daarvan verschilt, behalve dat het er stukken gezelliger uitziet...?

 18. Ik heb me er een tijdje in verdiept en was zelfs aangesloten bij een facebook groep om het bullet journaling onder de knie te krijgen.
  Conclusie: ik ben gewoon echt een digirati en zie het voordeel van al dat gefrustel met pen en papier gewoon niet. Ik kan echt geen afscheid kan nemen van mijn appjes en gadgets en pc programma's die feitelijk hetzelfde doen. Ik wissel ook vaak van digitale hulpmiddelen als er weer een nieuwe versie ergens van is. Dat is dan weer minder rommelig en verspilling dan al die binders, boeken en schriftjes die ik eerst op een stapel in de hoek van kantoor had liggen en waar ik uiteindelijk niets mee deed. Na de eerste bladzijde invullen... ;-)

 19. Heb meerdere bullet journals gezien en vond het zo mooi dat ik het ook heb geprobeerd, maar het wordt bij mij echt heel lelijk. Ik ben totaal niet creatief, dus ik hou het lekker bij mijn planner. ????

 20. Geen geld voor een bullet, ik heb hem ook gekocht. Maar eigenlijk nog niks mee gedaan. Ik mis de tijd eigenlijk een beetje, maar wie weet komt het nog. Ik plan nu vooral met de Passion PLanner

 21. Wat een leuke en kost niks! Alleen weet ik niet of ik zo'n bullet journal zou volhouden. Aan de ene kant lijkt het me echt wel heel rustgevend, maar tegelijkertijd vrees ik dat ik toch het geduld niet heb.

 22. Ik heb een duurdere versie aangeschaft maar gebruik 'm eigenlijk niet.. Tijdje geleden in een opwelling gekocht (omdat ik het overal tegenkwam) maar het blijkt niets voor mij te zijn. Het kost me te veel tijd ;)

 23. ik weet niet goed wat de bedoeling si eigenlijk

  ik heb een agenda
  en ik heb een schriftje dat ik egbruik als "Els' gedachtenkronkels", anderen zouden het eerder dagboek of zo iets noemen, waar ik in teken, schrijf, spreuken die ik tegenkwam, soms iets kleef of zo...

  Dient dit hier ook voor? Of sla ik de bal helemaal mis?

 24. Ik heb een MUS bullet journal. Ik gebruik het eigenlijk veel te weinig. Ik vind het wel heel leuk om voortgang bij te houden m.b.t. mijn blog of doelen die ik wil behalen. Bijv. Hoe veel volgers op instagram, welke artikelen ik nog wil gaan doen in die maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder