Reacties

Bullet journal ideeën: hoe maak je trackers? — 11 reacties

 1. Trackers lijken mij dus ook altijd gedoe. Hoe houd je zoiets bij? Ik houd wel gelezen boeken bij, maar heel veel meer ook niet. Volgens mij zou het heel snel versloffen.

  • Dat dacht ik eerst ook, maar na het lezen van dit boek denk ik dat ze toch wel iets kunnen hebben. Ze trackt bijvoorbeeld ook emoties, en dan kun je op een gegeven moment patronen van jezelf gaan zien. Dat vond ik wel intrigerend.

  • In principe hoef je helemaal niet creatief te zijn voor een bullet journal. Al die trackers, decoraties etc, staan mijlenver van het oorspronkelijke idee van Ryder Carroll vandaan. Al vind hij het prima dat 'iedereen' met zijn idee aan de haal is gegaan. Tegenwoordig gebruikt hij zelf ook één of twee trackers meen ik.

   Uiteindelijk is bullet journal niets anders dan op georganiserede wijze een lijstje maken. In principe bullet journal je dus al, wanneer je een lijstje maakt.

 2. Ik vind het zelf ook heerlijk om trackers bij te houden. Van mijn stemming tot aan dagelijkse activiteiten.
  Mijn menstruatie houd ik echter wel weer digitaal bij, vind ik net wat makkelijker. Krijg ik gewoon een melding wanneer het er weer aan zit te komen.

 3. Ik heb dat ooit eens geprobeerd zo een bullet journal maar dat werkt voor mij niet. Ook die trackers lukken me niet goed. Wat dan wel weer werkt is gewoon een schriftje waarin ik vanalles noteer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder