Nieuwe liefde: verdraaid lekker

Frisia kabelspekken

Het kwam allemaal doordat ze in de aanbieding lagen bij Albert Heijn. Normaal zou het niet bij mij opkomen om ze te kopen.

Ik heb het over Frisia kabelspekken.

Beginnersfout no. 1

Doordat ze in zo'n mand lagen, met de belofte van een voordeeltje, gooide ik ze in mijn karretje. Beginnersfout nummer 1:

Wijk nooit af van je boodschappenlijstje!

En vervolgens vond ik ze inderdaad 'verdraaid lekker'. Ik vind de slogan erg grappig!

Deze liefde smoor ik in de kiem!

Maar mijn maag is er volgens mij minder blij mee. Het voelt net alsof alles daarbinnen aan elkaar kleeft door die kabelspekken

Dus deze liefde moet ik in de kiem smoren.

Gelukkig zijn er inmiddels weer chocolade Sinterklazen.

Similar Posts

18 Comments

 1. Ha en beide zijn niet goed voor mij dus ik laat ze zowiezo links liggen...soms koop ik ze voor de kleinkinderen.
  Tot er berichten kwamen wat er allemaal ongezond aan is pfftt
  Het blijft opletten wat je koopt.
  Als het bij deze ene zak blijft zal het wel meevallen.
  Groetjes

 2. Oh, die zijn zó lekker! En een beetje nostalgisch, omdat ik vroeger bij m'n oma altijd spek kreeg;). Maar dan van die kleverige ruiten met suiker. Jummie! Ben benieuwd of je je nieuwe liefde los kunt laten.

 3. Familie van de "spekkies", je kent ze die half roze half gele schuimachtige toestanden in ruitvorm. Volkómen verslavend dus beter niet in huis halen;-)

 4. 63% suiker!

  Ik heb ze al decennia niet meer gezien. Tot net 1 uur geleden. In de bus waren 3 meiden bezig precies zo'n zak op te maken. Waren er dus ook ingetuind. Kan het zijn dat vrouwen meer met spekken hebben of dat ze sneller impulsaankopen doen?

  Zelf heb ik nooit een boodschappenlijstje en kan ook alles moeiteloos in de winkel laten liggen. Is ook beter, want 1maal in huis gaat dat soort zaken direct op. Zelf heb ik een verslaving aan goedkope Duitse melkchocolade. 45 cent per ons. Gelukkig zit er erg veel calcium in, goed voor m'n botten. ;-) (O ja; en ook ruim de helft aan suiker.)

 5. Hahahaha, zolang ik die dingen niet koop of in huis heb kan ik er perfect afblijven. Maar heel soms slaat de verleiding toe en koop ik ze toch. En dan heb ik nadien net als jij best wel last van mijn maag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.