Reacties

Nieuwe liefde: verdraaid lekker — 18 reacties

 1. Ha en beide zijn niet goed voor mij dus ik laat ze zowiezo links liggen...soms koop ik ze voor de kleinkinderen.
  Tot er berichten kwamen wat er allemaal ongezond aan is pfftt
  Het blijft opletten wat je koopt.
  Als het bij deze ene zak blijft zal het wel meevallen.
  Groetjes

 2. Oh, die zijn zó lekker! En een beetje nostalgisch, omdat ik vroeger bij m'n oma altijd spek kreeg;). Maar dan van die kleverige ruiten met suiker. Jummie! Ben benieuwd of je je nieuwe liefde los kunt laten.

 3. Familie van de "spekkies", je kent ze die half roze half gele schuimachtige toestanden in ruitvorm. Volkómen verslavend dus beter niet in huis halen;-)

 4. 63% suiker!

  Ik heb ze al decennia niet meer gezien. Tot net 1 uur geleden. In de bus waren 3 meiden bezig precies zo'n zak op te maken. Waren er dus ook ingetuind. Kan het zijn dat vrouwen meer met spekken hebben of dat ze sneller impulsaankopen doen?

  Zelf heb ik nooit een boodschappenlijstje en kan ook alles moeiteloos in de winkel laten liggen. Is ook beter, want 1maal in huis gaat dat soort zaken direct op. Zelf heb ik een verslaving aan goedkope Duitse melkchocolade. 45 cent per ons. Gelukkig zit er erg veel calcium in, goed voor m'n botten. ;-) (O ja; en ook ruim de helft aan suiker.)

 5. Hahahaha, zolang ik die dingen niet koop of in huis heb kan ik er perfect afblijven. Maar heel soms slaat de verleiding toe en koop ik ze toch. En dan heb ik nadien net als jij best wel last van mijn maag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder