Reacties

Action stickers voor planners en agenda's — 20 reacties

  1. ben dol op stickers en plaatjes om agenda's e.d. op te fleuren. De stickerblokken uit je linkje heb ik dan ook al,ze hebben meerdere soorten en ben een avondje kinderlijk blij losgegaan met mijn agenda. Om dat plezier alleen al stap ik niet over op een digitale agenda :)Jou plannerblokje hadden ze nog niet maar in die andere blokken zitten ook genoeg pijltjes, markeertapjes, cijfertjes etc. om planners op te vrolijken, al zou ik hem toch nog meenemen als ik hem zie liggen, haha

  2. Dat ziet er natuurlijk heel erg leuk uit, maar ik heb een digitale agenda op mijn telefoon en pc. Die synchroniseren, wel zo handig. Stickers heb ik dus niets aan.

  3. Oeps. ik realiseer ,e dat ik nog geen nieuwe agenda heb gekocht. Gebruik ook niet vaak een agenda dus zoek altijd een kleintje, liefst een ringband omdat die makkelijker open blijft liggen. Opleuken is niet zo nodig wat mij betreft, het is een praktisch hulpmiddeltje.

  4. Mooi stickerblok. Ik ben gestopt met stickers kopen, omdat ik merk dat ik toch zelf schrijf/iets print. Stickers zitten niet in m'n systeem, op de één of andere manier;).

  5. Ik kan die stickers wel op mijn beeldscherm plakken, maar gaan ze dan ook automatisch naar mijn telefoon? Ik ken wel een dame in huis die dol is op stickers.

    Love As Always
    Di mario

  6. Ik vind ze heel erg leuk en ga snel kijken of ik ze hier ook kan vinden. Ik heb nu voor het eerst geen bullet journal meer maar een planner, die ook al voorgeschreven is, ideaal en spaat veel tijd, toch vind ik het leuk om ze op te vrolijken met stickers, goede tip!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>