Action stickers voor planners en agenda’s

Action stickers

Ik kocht Action stickers voor planners en agenda’s. Ik kan me namelijk erg vergapen aan de prachtige bullet journals die anderen maken. Tegenwoordig kun je overigens prima een bullet journal kopen bij de Action!

Met sierlijke, kunstige letters schrijven ze de dagen van de week in hun agenda’s en afspraken.

Ik krijg dat zo mooi niet voor elkaar.

Daarom heb ik ook een Moleskine XL agenda. Daar staan links alle dagen van de week in keurige letters voorgedrukt.

Maar dat neemt niet weg dat ik het niet leuk vind om wat kleur en fleur in mijn agenda aan te brengen. Vandaar de Action stickers!

Action stickers: 20 bladzijden

De stickers zitten in een soort blocnote boekje. Op de voorkant staat in prachtige sierlijke letters Planner stickers. Ik telde 20 bladzijden met Action stickers. De stickers tellen is onbegonnen werk, want het zijn er heel wat.

Kenmerken van deze stickers

 • De kleuren van deze Action stickers zijn lila, wit, ecru en donkerblauw. Verwacht dus geen felgekleurde of grappige stickers.
 • Er zitten etiketten in, banners, ronde stickers met van die vreselijke inspiratie teksten als: ‘Dream big,’ die ik dus nooit zal gebruiken. Daarnaast zitten er ook letters en cijfers in en pijlvormige stickers om iets te markeren in je agenda.

Zeker de etiketten zijn ook leuk om te gebruiken om een cadeautje te versieren.

Action stickers

Action stickers

Planner

Mijn conclusie over de Action stickers

Wie houdt van neutrale, niet te kinderlijke stickers voor in een planner of agenda zijn dit leuke stickers.

Tip: bij de Action verkopen ze nu ook dit leuke Action stickerblok. Als ik het zie word ik er hebberig van… En stickervellen hebben ze ook bij de Action. Zie ook stickers voor in agenda.

Moet je nog een planner of agenda kiezen? Lees dan mijn post met 16 beslismomenten bij het kiezen van een planner of agenda.

Zie ook mijn gratis maandplanner die je kunt downloaden!

Leestips

Similar Posts

20 Comments

 1. ben dol op stickers en plaatjes om agenda’s e.d. op te fleuren. De stickerblokken uit je linkje heb ik dan ook al,ze hebben meerdere soorten en ben een avondje kinderlijk blij losgegaan met mijn agenda. Om dat plezier alleen al stap ik niet over op een digitale agenda :)Jou plannerblokje hadden ze nog niet maar in die andere blokken zitten ook genoeg pijltjes, markeertapjes, cijfertjes etc. om planners op te vrolijken, al zou ik hem toch nog meenemen als ik hem zie liggen, haha

 2. Dat ziet er natuurlijk heel erg leuk uit, maar ik heb een digitale agenda op mijn telefoon en pc. Die synchroniseren, wel zo handig. Stickers heb ik dus niets aan.

 3. Oeps. ik realiseer ,e dat ik nog geen nieuwe agenda heb gekocht. Gebruik ook niet vaak een agenda dus zoek altijd een kleintje, liefst een ringband omdat die makkelijker open blijft liggen. Opleuken is niet zo nodig wat mij betreft, het is een praktisch hulpmiddeltje.

 4. Mooi stickerblok. Ik ben gestopt met stickers kopen, omdat ik merk dat ik toch zelf schrijf/iets print. Stickers zitten niet in m’n systeem, op de één of andere manier;).

 5. Zo’n bullet journal vind ik fantastisch. Maar in de praktijk gebruik ik alleen de familie planner die in de gang hangt.

  Ieder jaar koop ik een agenda of planner en blijft na half januari leeg…

 6. Leuke tip, DANK! Ik kom (bijna) in de verleiding om zo’n blokje te gaan kopen, om het jaar god en fleurig mee te beginnen!

 7. Ik kan die stickers wel op mijn beeldscherm plakken, maar gaan ze dan ook automatisch naar mijn telefoon? Ik ken wel een dame in huis die dol is op stickers.

  Love As Always
  Di mario

 8. Ik vind ze heel erg leuk en ga snel kijken of ik ze hier ook kan vinden. Ik heb nu voor het eerst geen bullet journal meer maar een planner, die ook al voorgeschreven is, ideaal en spaat veel tijd, toch vind ik het leuk om ze op te vrolijken met stickers, goede tip!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.