Reacties

Personal planner: zelf je agenda maken. Zie de mijne! Update 2024 — 72 reacties

 1. Super fijn dat je hem helemaal kan personaliseren, maar die ringband daar zou ik niet zo blij mee zijn zelf. Ik gebruik gewoon mijn google agenda op dit moment en tot nog toe werkt dat prima:)

 2. Dit is toch te leuk?? Ohh ik ga zeker eens kijken hoor. En die ringband? Ik stoor mij er niet aan, ik zorg dat ik daar iets opvult waar ik niet hoeft te schrijven ???? en een leuk cadeau ook om te geven.

 3. Hier kan ik zelf uren mee bezig zijn, het internet afschuimen naar leuke agendablaadjes, planners, to do lijstjes...
  En ik ben eigenlijk helemaal geen planner maar vind het zo leuk ????

  Xxx

 4. Wat leuk dat je een eigen agenda kan maken, maar eeen ringband vind ik minder. Ik heb een handige familie-agenda en ik vind het fijn dat je hier stickers hebt, notitiepagina's, maar ik ga het zeker onthouden.

 5. ik heb al meerdere planners gedownload maar ik kom er maar niet aan toe om ze uit te printen.
  ik heb laatst wel een goede daily planner gevonden bij de action voor heel weinig geld

 6. Geweldig leuk idee. Als ik wil kan ik enorm veel geduld hebben! Die ringband zou ik ook een "dingetje" vinden...
  Dit jaar heb ik een personal planner gewonnen My journal heeft het ding.
  Maar volgend jaar vind ik zelf maken eigenlijk een leukere optie...

 7. Het klinkt wel heel leuk, ik ga eens kijken of de opties die ik belangrijk vind er ook bij zitten. Overigens krijg ik bij deze look niet direct een gevoel van 'heerlijk, daar wil ik echt dolgraag in werken', dat moet ik wel eerlijk zeggen.

 8. Tegenwoordig gebruik ik alleen maar mijn telefoon voor planner, doordat hij dan ook direkt is gekoppeld aan die van mijn man. Toch is een good-old-fashion planner soms ook wel handig. Gewoon om even snel iets op te schrijven en met een telefoon duurt het, denk ik, toch net langer.

 9. Leuk dat je helemaal je eigen planner kan maken maar een planner op je telefoon is toch handiger? Lekker klein en altijd bij de hand :P Het idee van creatief bezig zijn en zelf een samenstellen vind ik wel echt tof :)

 10. De ringband in het midden zou ook echt niets voor mij zijn. Maar het idee is wel heel leuk. Toch hou ik het bij mijn Nuuna notebook waarin ik mijn eigen bullet journal maak :-)

 11. Ik ben linkshandig en zo'n ringband is dan echt een ellende met schrijven. Ik ben zelf wel iemand die ipv een agenda voor komend jaar een planner wil kopen, maar ben er nog niet uit welke :)

 12. Ik houd ook nog steeds van een offline agenda. Maar elk jaar lijkt het moeilijker te worden om een exemplaar naar mijn goesting te scoren. Ik was dus erg hoopvol bij de start van je post. Alleen zo jammer van die ringband! Voor mij echt een no go, net als voor jou blijkbaar :)

 13. Het idee om helemaal je eigen agenda samen te stellen is natuurlijk heel erg leuk. Het probleem bij mij is alleen dat ik elk jaar braaf begin aan een nieuwe agenda om dan ergens in april het links te laten liggen.

 14. Ik heb een planner gekocht voor 2018 en ben vooral gegaan voor de structuur die voor mij het handigst leek. Maar hij mist wel persoonlijkheid nu :) Ik zal dit idee bewaren voor volgend jaar!

 15. Wat een ontzettend leuke uitvinding! Ik gebruik nu sinds een tijdje de agendafuctie op mijn telefoon, want die heb ik altijd bij me. Maar ik vind de papieren versie's nog altijd erg leuk!

 16. In eerste instantie werd ik enthousiast van je verhaal, maar zoveel opties hoeft voor mij eigenlijk ook niet. En ringband vind ik op zich niet erg, maar nu ik een agenda heb met hardcover krijgt dat laatste toch mijn voorkeur.

 17. Leuk idee! Wist niet dat je zoiets nu ook al zelf kan samenstellen (maarja, wat kan tegenwoordig niet). Ik ben ook begonnen met een bullet journal zo'n 2 maanden geleden. Dat zelf je agenda maken werkt voor mij altijd maar even. Ik gebruik hem nu vooral voor ideetjes voor mijn blog en hobby-fotografie ????

 18. Ideaal! Maar jammer van de ringband, daar knap ik echt op af. Het schrijft niet fijn, maar ook omdat ik daarmee regelmatig met losse blaadjes kom te zitten omdat ze na zoveel keer omslaan gewoon scheuren...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder