10 responses to “Hoe herken je nep reviews?

  1. Ik vind het soms zo doorzichtig, dan weet je wie de bedenker van een bepaald product is en dan schrijft hij of zij onder zijn eigen naam een review. Wees dan op zijn minst iets creatiever.

  2. Ik lees ook reviews vooraleer ik een product ga aanschaffen. Natuurlijk ga ik ook samenwerkingen aan met bedrijven, maar mensen aanzetten tot het kopen van dit product via een kortingscode doe ik niet meer (wel toen ik ambassador was voor enkele merken zoals Skinnycoffeeclub). Mijn reviews probeer ik zo goed mogelijk te schrijven en een eerlijke mening te geven met de lezer. Sommige aanbiedingen die ik krijg ga ik wel afwijzen omdat het product of merk niet bij mijn interesses aansluit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.