Reacties

Hoe herken je nep reviews? — 10 reacties

  1. Ik vind het soms zo doorzichtig, dan weet je wie de bedenker van een bepaald product is en dan schrijft hij of zij onder zijn eigen naam een review. Wees dan op zijn minst iets creatiever.

  2. Ik lees ook reviews vooraleer ik een product ga aanschaffen. Natuurlijk ga ik ook samenwerkingen aan met bedrijven, maar mensen aanzetten tot het kopen van dit product via een kortingscode doe ik niet meer (wel toen ik ambassador was voor enkele merken zoals Skinnycoffeeclub). Mijn reviews probeer ik zo goed mogelijk te schrijven en een eerlijke mening te geven met de lezer. Sommige aanbiedingen die ik krijg ga ik wel afwijzen omdat het product of merk niet bij mijn interesses aansluit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder