Hoe herken je nep reviews?

Screen Shot 2017 10 09 at 13.55.25 1Als ik iets nieuws koop, dan lees ik altijd graag wat anderen van een product vinden.

Maar hoe weet je of een review betrouwbaar is?

Op mijn blog Review eerst schreef ik een handige handleiding!

Similar Posts

10 Comments

  1. Ik vind het soms zo doorzichtig, dan weet je wie de bedenker van een bepaald product is en dan schrijft hij of zij onder zijn eigen naam een review. Wees dan op zijn minst iets creatiever.

  2. Ik lees ook reviews vooraleer ik een product ga aanschaffen. Natuurlijk ga ik ook samenwerkingen aan met bedrijven, maar mensen aanzetten tot het kopen van dit product via een kortingscode doe ik niet meer (wel toen ik ambassador was voor enkele merken zoals Skinnycoffeeclub). Mijn reviews probeer ik zo goed mogelijk te schrijven en een eerlijke mening te geven met de lezer. Sommige aanbiedingen die ik krijg ga ik wel afwijzen omdat het product of merk niet bij mijn interesses aansluit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.