Reacties

Gratis Maandplanner: download ze nu voor 2021 — 42 reacties

 1. Geweldig, die planner, dank je wel! Ik kom op jou blog terecht via een andere.
  'k Heb gelijk de 7-persoons uitgeprint (wij zijn met z'n 8-en maar m'n man en ik kunnen samen doen!)
  Groetjes, Marijke

 2. Sinds kort hebben we een weekplanner op de koelkast, net als jouw voorbeeld kun je dan per dag per persoon invullen wat iedereen 'geacht' wordt te doen :-) En het werkt prima.

  Gezellig dat je iedere zaterdag zo'n koffie-drink momentje hebt met één van de kinderen, dat blijft je altijd bij(tenminste... ik herinner me dat soort momenten nog goed)

 3. Hoi,
  Die kalender super handig
  Hoe kan je alvast de namen erin schrijven. En ik wil graag de datum erin vermelden.
  Waar kan je dat aanpassen.

  gr. Imre

 4. Wat een gezellige moeder ben jij zeg! Dat is inderdaad een heel leuk idee! Mijn Dochterlief heeft het soms wat moeilijk met de verminderde aandacht sinds de komst van Zoontjelief. Die indiciduele aandacht is inderdaad ook heel belangrijk! Zal Manlief eens lief vragen of ik morgenochtend ook een girls-only-ochtendje-in-de-stad kan krijgen ;)

  Liefs!

 5. Oh jammer. Na het lezen van deze blog stond ik te springen om de weekplanner te downloaden maar die is niet meer beschikbaar. Jammer ik had die ook zeer graag gehad.

  Grt
  Coupje ([email protected]) voor het geval iemand hem nog heeft de weekplanner is nog steeds welkom.

 6. Hoe leuk zeg en die cartoons zijn best geweldig. Af en toe heb ik periodes dat ik graag wat in elkaar knutsel. Lijkt me een mooi projectje om me ook even mee bezig te houden. Goed idee van dat lamineerapparaat. Er zullen wel bepaalde pennen bestaan waarmee je hierop kan schrijven en terug wissen. Leuk zeg!

 7. Wat goed bedacht. Ik vind bij de familieplanner altijd de hokjes te klein. Nu moet ik wel zeggen dat ik meer ben van het kant en klaar kopen.

 8. Ik gebruik gewoon mijn agenda. Maar ik vind je planner wel heel leuk. En ik herken ook wel dat je vaak iets in je hoofd hebt en het op internet niet kunt vinden. Tja, dan maar zelf maken inderdaad.

 9. Wel een leuk idee misschien, zo'n maandkalender. Maar helaas staat de datum verkeerd. 1 juli is niet op woensdag, maar op donderdag. Tenminste bij mij wel ;-)
  Fijne dag!

 10. Ik koop meestal een kalender in het land waar we op vakantie zijn geweest zodat ik een jaar later nog weer een glimlach op mijn gezicht krijg als ik die bekende plekjes weer voorbij zie komen.

 11. Leuk dat je de maandkalenders weer maakt. De vintage stijl is echt leuk! Zelf maken we al onze eigen kalenders. Deze plakken we op in de keuken, zodat we altijd overzicht houden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder