Reacties

Gratis printables: welkom in de wereld van de printable : ) — 20 reacties

  1. Ik haal mijn inktpatronen bij Handyman die hebben een huismerk en dat scheelt in prijs en daar krijg je altijd bij een volledig pakket een pak papier bij .dit is ook een mooie site grapficsfairy die hebben mooie vintage dingen.

  2. Wij hebben een HP all in one (dus scanner, kopieerapparaat en fax ineen. Een … fax? Ja, je leest het goed. Een oudje dus). Printables doe ik eigenlijk nooit wat mee. Wij hebben geen laserprinter dus dan krijg je van die 'veeg'-toestanden. En aangezien ik nog twintigduizend kladblokjes heb, heb ik altijd wel wat bij de hand :)

  3. Printables, daar doe ik weinig mee hoewel ik het idee erg leuk vind. De inkt voor onze printer bestel ik altijd online bij een discountshop. Vooral mijn kinderen printen veel voor school.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder