Reacties

Gratis kaart versturen: zonder addertje? — 9 reacties

 1. Een kaart is altijd welkom. En soms gaat er nog meer tijd inzitten met het uitzoeken van een E card dan met het versturen van een gewone kaart. E card verstuur ik meer dan een gewone kaart.
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

 2. Ik stuur dus altijd échte kaartjes met de post - verjaardagen, huwelijksverjaardagen, zwangerschappen, geboortes, ... je kan het zo gek niet bedenken
  En het is zooo jammer dat we er bijna geen meer terugkrijgen - zo kreeg mijn dochtertje die twee werd twee kaartjes en een handvol SMS'jes - ik heb al zoooo vaak uitgelegd dat je SMS'jes niet op de kast kan zetten en dat het kindje daar dus helemaal niets aan heeft :(

 3. Ik heb maandagavond 2 kaarten laten verzenden naar partner die eerdaags 52 wordt.Vandaag zijn ze aangekomen.Netjes in een mooie envelop met echte postzegel erop.
  Dus een echt kaartje!!
  Wat betreft de reactie van ChoCho ik kan me helemaal vinden in jou verhaal.Mijn jongste dochter is 2 weken geleden 1 jaar geworden en ze heeft géén 1 kaartje gekregen voor haar verjaardag.Uiteraard wel 3 van papa,mama en oudere zus.De familie,vrienden etc. hebben niks van zich laten horen.Later in haar album zal ze maar 3 kaarten vinden voor haar 1ste verjaardag.Triest vindt ik dit.Nu vraag ik me af waarom heb ik geboortekaarten verzonden????Het eerste wat kinderen doen als ze de brievenbus horen is toch naar de brievenbus rennen en dan zit er niks bij.Mijn oudste kwam uit school en vroeg is de postbode al geweest?Zelf die is ermee bezig terwijl zij niet jarig was.
  Mensen stuur toch weer een kaartje met verjaardagen,ziektes of wat dan ook.Het kaartje hoeft niet duur te zijn(kijk eens bij Zeeman) het gaat om het idee,de gedachten dat je eraan gedacht hebt.
  Een sms of belletje kun je daarna ook nog doen.Een kaartje is tastbaarder.
  Zo ik heb gesproken,groetjes Alexandra

 4. Ik verstuur heel veel kaarten. Ik heb alle verjaardagen van familieleden in mijn agenda staan. Als iemand op maandag jarig is, zet ik zelfs een notitie in mijn agenda dat ik de vrijdag ervoor een kaart moet posten :-)
  Of ik onthoud een terloops genoemde belangrijke datum die iemand noemt en stuur dan een kaartje. Soms verstuur ik kaarten via Greetz (als ik bijna te laat ben bijvoorbeeld) maar meestal stuur ik gewoon handgeschreven kaarten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder