8 Moederdag cadeautjes ideeën op Etsy!

moederdag cadeautjes ideeën

Een van de redenen om op Etsy te kopen is dat je daar producten vindt die anders-dan-anders zijn. Dus waarom niet ook kijken voor Moederdag cadeautjes ideeën op Etsy!

Geïnspireerd door de kaart die ik dit jaar voor Moederdag kreeg van mijn oudste dochter, besloot ik mij alvast eens even te oriënteren op Moederdag cadeautjes ideeën voor de Nederlandse Moederdag in mei!

Moederdag cadeautjes ideeën Etsy

Moederdag ideeën zoeken op Etsy is heel simpel. Je typt gewoon ‘Moederdag,’ in en je krijgt allemaal leuke dingen te zien. Hieronder 8 van mijn favorieten.

Een zelfgemaakt persoonlijk schilderij door Lovekoki:

moederdag cadeautjes ideeën

Een glazen kandelaar

moederdag cadeautjes ideeën

Een kaart die ook meteen een mooie bos papieren bloemen is:

moederdag cadeautjes ideeën

Bloemen in epoxyhart om voor het raam te hangen bijvoorbeeld

moederdag cadeautjes ideeën

Een deken met foto’s erop!

moederdag cadeautjes ideeën

Een bosje gehaakte bloemen

moederdag cadeautjes ideeën

Een sun catcher oftewel zo’n ding waar als de zon erop schijnt het hele huis gevuld wordt met kleurtjes!

moederdag cadeautjes ideeën

Onderstaand mandje met Moederdag cadeautjes kun je denk ik ook prima zelf maken. Ik zet hem er hier toch even bij omdat ik hem zo leuk vind! Het kan op z’n minst dienen als inspiratie om zelf zo’n mandje in elkaar te fabrieken.

moederdag cadeautjes ideeën

Meer Moederdag cadeau ideeën op Etsy

Zoals ik al zei zijn de moederdag cadeautjes ideeën van Etsy hierboven mijn favorieten. Zoals je ziet houd ik nogal van bloemen : )

Maar er zijn nog veel meer leuke cadeau tips op Etsy Nederland te vinden.  Zoals sieraden met geboortestenen of met een naam erop, mokken, deurkranzen, van die bordjes met teksten en ook een beeldje van een engel met de boodschap dat je als moeder een engel bent of zo.

Wat vind jij leuk voor Moederdag?

Similar Posts

7 Comments

  1. Ik moet bekennen dat ik nog nooit wat bij Etsy gekocht heb, inspirerende cadeaus voor Moederdag.

  2. Wat een leuke dingen! Vooral dat schilderij en dat lampje. Dochter vraagt altijd of ik wensjes heb en ik probeer altijd een zo goedkoop mogelijk cadeautje te vragen. Wat stom is want ze is echt niet arm. Maar ik wil gewoon niet dat ze (veel) geld aan mij uitgeeft. Ooit vroeg ik een deodorant-roller. Tja. De mijne was bijna op. Ik denk dat ik dit jaar gewoon voorstel om samen iets te doen. Lekker lunchen of zo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.