Reacties

15 Supermarkt spaar acties: Wilt u ook dominostenen? — 14 reacties

 1. Ik ben benieuwd of ik het straks kan weerstaan als ze groter zijn. Moet eerlijk bekennen dochterlief heeft wel vier ijsknuffels van de Plus actie, maar daar doe ik naast bij de Lidl gewoon mijn boodschappen. Ik denk niet dat ik speciaal voor een actie naar een supermarkt zal gaan, maar kan niet voor de toekomst spreken. Zeg immers nooit nooit;)

 2. Pff, ik vind het vooral altijd een hoop gedoe. Tegenwoordig spaar ik ineens automatisch voor van alles en nog wat via m'n bonuskaart, maar ik geef de digitale zegels via de eveneens digitale weg door aan anderen.

 3. Ik spaar glimlachen... die zijn goud waard en als je bij de kassa bent ipv de zelfscan, dan krijg je hem zeker 100% sneller.

  love As Always
  Dimario

 4. Ik spaar ze nooit van iets dingen. Maar het is uitlokking om meer boodschappen te kopen. Voor de kinderen is het leuk om te sparen. Flippo ja die ken ik. Fijne dag.

 5. Vreselijk die gratis cadeautjes voor kinderen! Vroeger wilden onze kinderen daar ook altijd aan meedoen, maar als zo'n actie weer afgelopen was dan lagen de flippo's, voetbalplaatjes of rare poppetjes daar weer te verstoffen...

  De kinderen zijn nu groot en talen er niet meer naar, maar mijn man kan vaak de verleiding van iets gratis krijgen niet weerstaan en dan vind ik toch nog van die rommeltjes op onze eettafel 😖

  Ik spaar wel punten bij de Jumbo, dat gaat vanzelf. En af en toe kun je dan 5 euro korting krijgen op de boodschappen tegen inwisseling van 1000 punten.

  groetjes, Alice K.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>