Reacties

Scoupy: wat is het, hoe werkt het en wat levert het op? 3 aandachtspunten! — 64 reacties

 1. Even een aanvulling, na het indienen moet je de kassabon altijd nog bewaren, in de voorwaarden wordt volgens mij gesprokem over vier weken.

 2. Ik weet niet, dan moet je voor die ene aanbieding naar een speciale supermarkt, terwijl ik anders het product helemaal niet zou kopen. En ongemerkt koop je dan nog wat en nog wat.

  Ik betaal liever de volle prijs bij een middenstander.

  • Dat is juist de 'kunst'. Ik kan heel goed alleen kopen wat op Scoupy te krijgen is. En wat ik nog nodig heb qua wekelijkse boodschappen.
   Ik ga meestal ook niet speciaal naar een andere winkel voor 1 ding ????
   Nou heb ik het geluk dat waar ik altijd heen ga, 3 supermarkten op loopafstand van elkaar liggen.

 3. Ik ben al jaren druk met geld-terug-acties en koop idd. alleen dingen die ikzelf gebruik. De andere produkten met 100% korting gaan naar de noodvoedselbank (de v.b. voor mensen die net een euro teveel verdienen om in aanmerking te komen)

  Op ons blog houden we een hele pagina met 100% geld-terug-acties bij.

  Veel plezier met Scoupy

 4. Ooit deed ik eens mee met de aankoop van chocola maar daarna heb ik het nooit meer gedaan. Ik koop die artikelen normaal ook niet, de meeste etenswaren zitten vol toevoegingen en dat wil ik niet eten, ook niet als het gratis is. Ook ben ik geen fan van het feit dat er op deze manier van alles over je bijgehouden wordt bij Scoupy, je naam- en adresgegevens in combinatie met wat je koopt. Dat wil ik helemaal niet.

  • In een artikel van de Consumentenbond zeiden ze dat Scoupy je gegevens niet door verkoopt. Wat dat betreft was ik aangenaam verrast en klonken ze heel integer.

  • Ik heb ook in deze maanden nog nooit reclame, telefoon of wat dan ook gehad die via Scoupy zou komen.

 5. Ik ben ook groot fan van Scoupy. In 2016 heb ik ruim 150 euro bespaard op boodschappen. Ik heb Scoupy in maart 2016 ontdekt en nog niet alle producten gekocht. Elke keer een gratis product tikt over een jaar gezien best aan :)

  • Ja, hoewel je dat soms nog goedkoper bij de Action of Lidl kunt kopen. Het is altijd wel even opletten of de aanbieding in alle opzichten voordeliger is, en niet alleen wat betreft bijvoorbeeld het merk.

 6. Off topic, maar je hebt reacties daar gesloten: een alternatief voor reminder is toch gewoon herinnering? En linkfeestje kan ook heel prima.
  Ik zou ook best wat minder 'dommige' engelse termen zien en horen. Anouk die het bij The Voice voortdurend heeft over dat ze het heel nice vindt en iets over attitudes etc.

 7. Ik heb het wel een tijdje op mijn mobiel gehad, omdat het in het begin vooral 100% cashback was. Toen dat na een tijd steeds vaker slechts 50 cent of 1 euro cashback werd heb ik de app er weer af gegooid.

  • Oh joh Scoupy, daar heeft iemand mij jaren geleden eens op gewezen. Ik weet niet meer waarom ik het toen niet doorgezet heb, maar iets eraan vond ik niet interessant hahaha! Ik vind trouwens jouw jaren '50 headers heel tof. Hou ik van!

 8. Had wel van de naam gehoord maar wist niet wat het precies was. Dat is mij nu duidelijk. Is niet iets voor mijzelf, ik ben zelf niet van de acties, maar als je wel iemand bent die graag op koopjesjacht gaat dan is dit natuurlijk een onmisbare app!

 9. Ik ben te lui voor dat soort acties. Bovendien vraag ik me toch af wat het verdienmodel is. Of ze écht je gegevens niet verkopen. Ik ben laatst gezwicht voor een kortingsvoucher en sindsdien krijg ik toch een hoop spam binnen. Bah!

  • Oh dat is zo vervelend inderdaad, allemaal spam... Eigenlijk moet je dan een speciaal emailadres gebruiken voor voordeeltjes en kortingsacties. Een soort speciaal Spam Emailadres : )

 10. Nou wat een idee.. fantastisch om te besparen met een app, zo veel moeite lijkt het me niet. Al zou je wel goed de kleine lettertjes moeten lezen.
  Net geïnstalleerd en geopend, heb drie katten en zie heel veel kattenvoer acties! Gaan we maar gauw proberen dan. Hihi, thanks voor de duidelijke, beknopte uitleg!

 11. Ik weet niet of je deze reactie na al die tijd nog ziet, maar in je bericht klopt je besparing per maand niet. Misschien bedoel je per jaar? Overigens vind ik Scoupy wel een uitvinding, ik maak graag gebruik van gratis producten, of korting op producten die daardoor goedkoper zijn. En als je niet wilt dat de app je andere boodschappen ziet: gewoon apart afrekenen, dan heb je een aparte bon voro je geld-terug-product!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder