10 Beste Koop producten

beste koop

Als ik een grote aankoop overweeg, dan kijk ik vrijwel standaard of De Consumentenbond zo’n product misschien getest heeft. In de bibliotheek kwam ik warempel een heus boek tegen met daarin alle tests van 2018. Daarin staan maar liefst 1500 testen van producten.

Overigens stammen de tests in het boek uit 2017… Omdat de ontwikkelingen vaak snel gaan, vind ik dat een groot minpunt. De Consumentenbond noemt bijvoorbeeld de Sparta F7E als Beste Koop als het gaat om eBikes, maar omdat dit in 2017 was, kan ik me voorstellen dat dit al niet meer klopt.

Hieronder 10 Beste Koop producten die ik interessant vond.

Beste Koop producten Consumentenbond

 1. eReaders: Aura Edition 2 (juli/augustus 2017)
 2. eBike:Sparta F7E (mei 2017). Lees ook mijn post Elektrische fiets gezond?.En lees ook mijn post over de Makita fiets.
 3. Activity trackers: Withings Go (mei 2017). Ik ben zelf heel blij met mijn Fitbit Charge 2.
 4. Huzarensalade: Albert Heijn Basic (juni 2017)
 5. Airfryers: Tristar Crispy Fryer FR6990 (februari 2017). N.B. de airfryer Action is ook een goede aanschaf.
 6. Stofzuigers: AEG VX6-1-LR (juni 2017)
 7. Koelkasten: Siemens KG26EBW40
 8. Smartphones: Huawei P9 lite Dual-sim (april 2017)
 9. Matrassen: Maradiso Lidl koudschuimmatras (juli/augustus 2017) Lees ook mijn ervaringen met het Emma matras!
 10. Vaatwasser: Bosch SMU50L15EU. (november 2016 zelfs…) Wij hebben een Miele vaatwasser die het heel goed doet.

Omdat de tests twee jaar oud, zou ik het Test Jaarboek 2018 zeker niet kopen, maar het is wel leuk om eens te bekijken. Voor recente product testen kun je het beste gewoon naar www.consumentenbond.nl gaan, en daar zoeken op een product.

Wat vind jij van de tests van De Consumentenbond?

Similar Posts

11 Comments

 1. Best grappig. Qua activity tracker had ik nog nooit van de beste koop gehoord. Blijkbaar dus niet heel bekend. Ik kijk zelf eigenlijk nooit bij de Consumentenbond, maar voor een grote aankoop is het best een goed idee.

 2. Op twitter zit een meneer die oordopjes speakers en noisecancelingkoptelefoons test. Vooral de onbekende merken, de chinese. Geeft heel goede resultaten voor normale tot goedkope prijzen.Op twitter dus, @Scarbir

 3. Ik ken vooral de reclames van Aldi en lidl als ze weer wat gewonnen hebben. Voor de rets kom ik niet op die website omdat je meestal moet betalen voor de volledige testresultaten.

 4. Ik heb een paar kennissen die in mijn ogen teveel belang hechten aan de testen van de consumenetenbond. Deze kenissen zijn berucht om hun miskopen. Zelf hecht ik, voor alles met een stekker er aan of een accu er in, meer waarde aan tweakers. Die is ook veel actueler en completer. Als het om de supermarkten gaat, dan staan vaak niet alle supermarkten er bij. In hun mandje zitten duidelijk andere dingen.

  1. Balen voor je kennissen dat ze steeds miskopen hebben zeg. Je moet inderdaad ook weer niet blindelings varen op de consumentenbond, maar de informatie gebruiken als basis.

 5. Zo’n lijstjes vind ik altijd wel interessant. Consumentenbond en andere test en ervaringssites neem ik toch mee in mijn overweging om wel / niet het product te kopen. Immers wat voor de een perfect is, hoeft dat bij een ander niet zo te zijn.

 6. Vroeger keek ik inderdaad best vaak naar die testen. Of op kieskeurig.nl Tegenwoordig eigenlijk nooit meer. Geen idee waarom eigenlijk niet meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.