Reacties

10 Beste Koop producten — 11 reacties

  1. Best grappig. Qua activity tracker had ik nog nooit van de beste koop gehoord. Blijkbaar dus niet heel bekend. Ik kijk zelf eigenlijk nooit bij de Consumentenbond, maar voor een grote aankoop is het best een goed idee.

  2. Op twitter zit een meneer die oordopjes speakers en noisecancelingkoptelefoons test. Vooral de onbekende merken, de chinese. Geeft heel goede resultaten voor normale tot goedkope prijzen.Op twitter dus, @Scarbir

  3. Ik ken vooral de reclames van Aldi en lidl als ze weer wat gewonnen hebben. Voor de rets kom ik niet op die website omdat je meestal moet betalen voor de volledige testresultaten.

  4. Ik heb een paar kennissen die in mijn ogen teveel belang hechten aan de testen van de consumenetenbond. Deze kenissen zijn berucht om hun miskopen. Zelf hecht ik, voor alles met een stekker er aan of een accu er in, meer waarde aan tweakers. Die is ook veel actueler en completer. Als het om de supermarkten gaat, dan staan vaak niet alle supermarkten er bij. In hun mandje zitten duidelijk andere dingen.

    • Balen voor je kennissen dat ze steeds miskopen hebben zeg. Je moet inderdaad ook weer niet blindelings varen op de consumentenbond, maar de informatie gebruiken als basis.

  5. Zo'n lijstjes vind ik altijd wel interessant. Consumentenbond en andere test en ervaringssites neem ik toch mee in mijn overweging om wel / niet het product te kopen. Immers wat voor de een perfect is, hoeft dat bij een ander niet zo te zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder