Kobo Aura Edition 2: hoe het afliep

Kobo Aura Edition 2Deze week kon je op Huisvlijt lezen dat ik noodgedwongen mijn Kobo Aura Edition 2 naar de reparatiedienst van bol.com stuurde. Dat deed ik op een maandag. Op donderdag kreeg ik de diagnose al:

Beste Nicole,
Onlangs heb je een artikel ter reparatie aangeboden. Onze reparatieservice heeft aangegeven het artikel niet te kunnen repareren. Uiterlijk over 3 werkdagen storten we € 89,99 terug op je rekening.

Hoewel het nieuws dus slecht is, ben ik helemaal blij met de goede service van bol.com. Dat verzacht de teleurstelling aanzienlijk. Op advies van mijn oudste dochter die een jaar geleden van Kobo naar Kindle overstapte heb ik nu een Kindle eReader gekocht. Binnenkort mijn ervaringen over de Kindle eReader, en ook een vergelijking tussen Kobo en Kindle.

Mijn review over de Kobo Aura Edition 2 vind je op mijn review blog.

8 Responses to Kobo Aura Edition 2: hoe het afliep

  1. Dan wacht ik nog even met aanschaffen.
    Ik lees veel engelse boeken en zag dat de kindle geschikte engelse boeken via amazone goedkoper zijn dan de engelse boeken voor de kobe via bol.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.