Kobo Aura Edition 2: hoe het afliep

Kobo Aura Edition 2Deze week kon je op Huisvlijt lezen dat ik noodgedwongen mijn Kobo Aura Edition 2 naar de reparatiedienst van bol.com stuurde. Dat deed ik op een maandag. Op donderdag kreeg ik de diagnose al:

Beste Nicole,
Onlangs heb je een artikel ter reparatie aangeboden. Onze reparatieservice heeft aangegeven het artikel niet te kunnen repareren. Uiterlijk over 3 werkdagen storten we € 89,99 terug op je rekening.

Hoewel het nieuws dus slecht is, ben ik helemaal blij met de goede service van bol.com. Dat verzacht de teleurstelling aanzienlijk. Op advies van mijn oudste dochter die een jaar geleden van Kobo naar Kindle overstapte heb ik nu een Kindle eReader gekocht. Binnenkort mijn ervaringen over de Kindle eReader, en ook een vergelijking tussen Kobo en Kindle.

Mijn review over de Kobo Aura Edition 2 vind je op mijn review blog.

Leestip: Is refurbished goed?

Similar Posts

10 Comments

  1. Dan wacht ik nog even met aanschaffen.
    Ik lees veel engelse boeken en zag dat de kindle geschikte engelse boeken via amazone goedkoper zijn dan de engelse boeken voor de kobe via bol.

  2. Ik ben nu aan mijn 4e Kobo H2O bezig, gelukkig allemaal ruim, soms zelfs na 6 maanden na aanschaf, vastgelopen en vergoedt. Daar ik nu gehandicapt ben is mijn leesgedrag vertienvoudigd! ik heb de hele dag mijn reader bij mij en hij gaat zelfs mee naar bed. Gelukkig heb ik nog een Sony reader die mij tijdens de reparatietijd er doorheen sleept. Ik ben heel benieuwd hoe de kindle bevalt?
    Ik zal toch wat anders moeten en om nu weer een Kobo te nemen…

    1. Jeetje wat vervelend Tanja. Dat zijn best veel tegenvallende ervaringen. De Kindle doet het goed, maar ik vind het overzetten naar het juiste formaat toch best vervelend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.