Reacties

Airfryer Action 59,95: is dat een goede koop? Update 2024 — 23 reacties

 1. Mijn Airfryer is een heuse Philips en functioneert prima. Ik moet wel zeggen dat het laatje binnen een jaar al scheef was en dat irriteert me stiekem best een beetje. Ik gebruik 'm vrij vaak en ik zou 'm direct vervangen als hij kapot zou gaan. Action vind ik een prima optie, want het zijn inderdaad bizar dure apparaten.
  Ik heb zelf op dit moment geen elektrische apparaten van de Action, maar ik hoor van mensen om me heen goede verhalen over een strijkijzer van de Action.

 2. Misschien is het de aankoop waard.
  Zelf heb ik een ander merk dat goed presteert maar geef de voorkeur aan gerechten met olie of boter. Geeft een nèt iets smakelijker resultaat.

 3. Een goeie aankoop, ik heb een Inventum gescoord en ben er héél blij mee. Het vlees komt er superzacht uit, vis, kip en friet gaat ook prima. Geen stank meer en veel minder vet verbruik. Een 8 geef ik hem. Goed om schoon te maken.

 4. Ik zou de gok wagen want voor die prijs kun je hem niet laten lopen. Schoonzus gebruikt hem al jaren en zelf heb ik een exemplaar van de Lidl, ook prima en niet duur. Zo'n Philips vindt ik veel te duur.

 5. Ik heb er ooit een gekocht bij Expert. Toen we naar huis liepen kwamen we langs Blokker en stond dezelfde daar in de etalage voor € 20 minder. Ik ben ‘m niet terug gaan brengen omdat ik Blokker een rotwinkel vind en ze bij onze vestiging van Expert altijd heel klantvriendelijk zijn. Hij doet het prima trouwens. Bij de Action hebben we ooit een elektrische grillplaat gekocht voor € 20. Die doet het ook perfect.

 6. Wat houd ik van de Action, maar ik zou ook niet alles kopen. Zo'n airfryer zou ik niet zo snel kopen, mits anderen mij dit aanbevelen. Na het lezen van deze blog weet ik dat ik 'm prima kan kopen bij de Action. Voorlopig heb ik er nog geen 1 nodig, maar mocht het zover zijn, dan weet ik de Action te vinden.

 7. We gebruiken de Action airfryer inmiddels meer dan 2 jaar en hij functioneert perfect. Zeker nu de producten die er normaliter in gaan ook van veel betere airfryer kwaliteit zijn. De (verse) voorgebakken frites en snacks van de Lidl komen er perfect uit.

 8. De mijne van de Action vind ik slecht. Je kan er zeker geen kilo patat in doen want ook al is het de XL, hij trekt dat echt niet. Met de helft is hij tegen de 25 minuten pas klaar. De naam XL vind ik zeer misleidend. Voordat we hier met zijn tweetjes patat met kroketten klaar hebben zijn we drie kwartier verder. Ik begrijp die jubelberichten dus totaal niet.

 9. Wij hebben allang al. Makkelijk ding. Veel schoner lucht. En lekker ook. Dan frituren vind ik vreselijk lucht. Wij hebben nog 1 nieuwe in doos staan. Was koopje. Philips hebben wij. Goed ding. We wensen je een mooie zonnige dag toe.

 10. Ik heb al jaaaaaaren een airfryer van de Action. Hij kostte toen dacht ik € 39,99.
  Doet het prima, al moet ik zeggen dat ik hem zeker niet wekelijks gebruik.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder