Reacties

Inbouw airfryer? — 9 reacties

  1. Het zou inderdaad een gat in de markt zijn. Ik heb er geen plek voor op mijn aanrecht (dan zou gelijk zo'n beetje al m'n werkruimte bezet zijn), dus die van mij staat in de gangkast. Als ik hem nodig heb, staat hij uiteraard wel even op mijn aanrecht. Zo'n leukerd met een kleurtje zou in een grote keuken bij mij zéker weten een plaatsje krijgen. Zien er echt super uit!

  2. Ik heb er geen. Ik gebruik wel mijn koekenpan of oven. Heb ook al een broodbakmachine, droogoven, wafelijzer en koffiezetapparaat in mijn keuken staan. De eerste drie op een door mijn man gemaakte stevige tafel, anders wordt het wel heel vol.
    Vandaag voor het eerst mijn slowcooker in gebruik genomen. Ook een groot ding op het aanrecht. Maar na de voorbereiding vanochtend van een rundvleesstoofpot heb ik er (als het goed is) nauwelijks omkijken naar.
    En vanavond gaat hij weer in een keukenkastje.

  3. Het allerlekkerst worden dingen toch uit de frituurpan. Maar ja, die stank in huis is niet fijn. Ik gebruik mijn airfryer trouwens haast nooit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder