Reacties

Koeltas om je boodschappen koel houden — 40 reacties

 1. Ik heb ooit bij de kringloop een koelboodschappenwagentje gekocht. Super handig bij dagjes uit met een groot gezin.
  Nu is hij weer terug bij de kringloop voor het volgende gezin. Wij hebben ook heel vaak gewoon de koelbox achter in dd auto gezet voor de boodschappen en diepvriesproducten als we meerdere winkels afmoesten.
  Ook heb ik een klein koelelement zitten in de broodtrommel van jongste om zijn brood koel te houden als hij naar school gaat.

  • Wat mooi dat het koelboodschappenwagentje na gebruik weer naar de kringloop terug ging. Prachtig dat op die manier iets heel lang gebruikt wordt.

 2. In de zomer is dit zeker handig als je na het boodschappen doen nog iets anders op de planning hebt. Ik heb de koeltas van action! Fijne dinsdag!

 3. Ieder jaar bedenk ik dat ik een koeltas moet kopen, maar ik doe het op één of andere manier nooit. Boodschappen neem ik gelijk mee naar huis en dan zitten ze een kwartiertje in de auto. Moet kunnen, vind ik.
  Als ik mijn vriezer ga schoonmaken heb ik echter wél altijd behoefte aan een koeltas. Een koelbox kan trouwens vaak veel meer in, maar ik vind 't vreselijk onhandige dingen.

 4. Als het buiten erg warm is dan neem ik een koelbox met koelelementen mee als ik om boodschappen ga. Met het uit de vriezer/koeling halen van producten in de winkel tot en met het thuis in de vriezer/koelkast leggen, gaat er toch al snel 30 minuten overheen. Ik vind het dus wel prettig als ik het onderweg koel kan houden.

 5. Na het boodschappen doen ben ik zelf zo thuis, maar op vakantie of eens een dagje naar de plassen dan neem ik wel een koelbox ( vakantie) of koeltas mee, ideaal.

 6. wij namen vroeger op uitstapjes met de kinderen en onderweg naar de vakantie bestemming altijd een goed gevulde koelbox mee. Scheelt niet alleen geld, maar je hebt het ook op elk gewenst moment bij de hand! En dat scheelt hongerig en dorstig in rijen staan.....

 7. Ik heb het geluk dat we twee grote supermarkten vlak bij elkaar hebben, dus spullen krijgen de kans niet om te smelten. Maar is altijd handig om te hebben voor vakantie

 8. Wij kregen er een van de visboer. En we gebruiken 'm ieder weekend inderdaad (voor producten als verse vis, kipfilet en vleeswaar). Ik laat de boodschappen nooit even staan. Altijd linea recta naar huis en in de vriezer en koelkast. Ook met een koeltas. Zonder boodschappen doen (bij de grote boodschappen dan) vind ik echt lastig. Dan mis ik het als ik 'm niet bij mij heb. Verder geen echte tips. Ja, bij een vakantie hebben we zo'n mini koelboxje van de ANWB en daar passen net twee mini koelelementjes in. Daar kunnen dan weer drie pakjes drinken oid in en dat is reuze handig.

 9. Ik ga hem eens zoeken in de garage, niet voor boodschappen (zo thuis) maar voor dagjes naar het zwembad/strand en dalijk op vakantie, gebruik hem veel te weinig, bedankt voor het schrijven!

 10. Super handig zo'n ding, ik heb er altijd 1 mee met warm weer naar het werk. Is een mini tasje, past precies een fles water in, fruit en een toetje haha! Maar wel heel blij mee, binnenkort heb ik een HSP picknick meeting met een klein clubje..dan gaat hij ook mee!

 11. Ik heb dat steeds in de auto staan in de zomer, ook voor frisse drank als ik wat verder moet. In mijn fertiliteitscentrum kreeg ik ook ene kleintje met koelelement voor de hormonen in te bewaren voor onderweg, ook dat gebruik ik nu voor drank of zo mee te nemen...

  Hele handig vind ik dat!

 12. Op mijn werk hebben we geen eigen koelkast. Ik neem ‘s zomers altijd een mini koeltasje met mini koelelementjes mee. Heb ik lekker frisse yoghurt en bammetjes.

 13. Ik heb een klein koeltasje (ooit eens gekregen bij de boodschappen) en een koelbox. Het tasje vond ik erg fijn. Gebruikte hem vaak om mijn afgekolfde melk te vervoeren.

 14. Wij hebben een koeltas met een picknick vakje waar borden, bestek en bekers inzitten. Die nemen wij mee als we bijv een hele dag naar het zwembad gaan. Kunnen we dan gewoon lekker ter plekke eten maken :) Super handig!

 15. Dit hebben wij ook jaren gebruikt voor het picknicken. Nu picknicken we niet zo veel meer, en de tas had ook zijn beste tijd gehad. Dus is hij is weg. Maar het is een handig ding!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder