Reacties

Crossover fiets — 5 reacties

  1. Een moederfiets, gekocht nadat de kinderen al hoog en breed zelfstandig konden fietsen. Met mand en twee hele grote fietstassen. Er zitten heel veel versnellingen op, maar hij staat altijd in de 4

  2. Ik heb een gazelle MPB (multi purpose bike). Ideaal ding met kinderen, fietsmand vol met groenten van de moestuin, buggy er aan bungelend, etc. Mn rieten mand was gaar en ik ben te krenterig om een nieuwe a 39,95 te kopen. Nu dus een lullig metalen mandje van de H. ema er aan dat is het ook niet. Maar ik merk wel dat hij nu na een jaar of 4 wat begint te slijten. Krijg steeds vaker mankementjes. Hoop dat ik over een jaar oid een nieuwe kan kopen. Ik gebruik m iedere dag en fiets denk ik ook wel 15 km per dag. School, winkels, moestuin, etc.

  3. Ik heb een Montego met 7 versnellingen. Stukken goedkoper dan de Batavus die in dezelfde fabriek van de banden rolt en minstens zo robuust. Deze fiets is bovendien ruim afdoende voor mijn woon-werk verkeer van 8 minuten enkele reis. Ook als ik er voor een fietstochtje op uit zou gaan, volstaat hij prima.

  4. Een paarse met bloemetjes - echt mijn droomfiets - en tot mijn grote schande amper gebruikt... (we wonen nu in een erg heuvelig gebied en nu blijkt dat ik de heuvels niet op kan - werkpuntje ? )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder