Reacties

Fitbit Charge HR versus Fitbit Charge 2 — 7 reacties

  1. Ik heb de Fitbit Alta en die is net wat smaller. Geen poespas, maar alles wat ik nodig heb. Stappen, slaap, activiteiten, horloge. Ik had een zwart bandje, maar die hield het niet meer dus heb een mooi zilveren bandje gekocht. Staat gelijk wat sjieker ????

  2. Ik heb de Fitbit Charge 2 en vind het echt de beste aankoop die ik gedaan heb. Vind vooral de hoeveelheid slaap handig om te weten en het is handig tijdens het fietsen of het lopen. Heb wel een ander bandje moeten kopen omdat mijn huid reageerde op het plastic bandje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder