Het Marie Kondo effect: rollen maar

marie kondo effect

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik Marie Kondo’s boek Opgeruimd las.

Maar haar lessen ijlen nog na.

Vooral haar advies om dingen op te róllen in plaats van op te vouwen volg ik graag op!

Welke methodes van Marie Kondo gebruik jij? Of heb je een andere opruimmethode die je regelmatig gebruikt?

Reacties op Het Marie Kondo effect: rollen maar

  1. Hier had mijn moeder het toevallig over van de week.
    Ik vroeg me echter af of het wel netjes blijft als je het gestreken hebt en dan oprolt?

  2. Ik gebruik het rollen ook maar niet voor alle kleding. Wat ik wel doe als ik opruim en dingen wegdoe, is bedanken voor wat ze me gegeven hebben. Op de een of andere manier lukt het me beter om dan spullen weg te doen. Ik voel me er dan ook niet schuldig over. Heb inmiddels al heel veel weggegeven of weggegooid. Dus het werkt voor mij hahaha

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.