Reacties

Het Marie Kondo effect: rollen maar — 15 reacties

  1. Hier had mijn moeder het toevallig over van de week.
    Ik vroeg me echter af of het wel netjes blijft als je het gestreken hebt en dan oprolt?

    • Volgens mij ruimte besparen en dat het netter is. Ik kan het niet even nakijken, want het boek is terug naar de bieb. Zoals Marie Kondo zou willen ; )

  2. Ik gebruik het rollen ook maar niet voor alle kleding. Wat ik wel doe als ik opruim en dingen wegdoe, is bedanken voor wat ze me gegeven hebben. Op de een of andere manier lukt het me beter om dan spullen weg te doen. Ik voel me er dan ook niet schuldig over. Heb inmiddels al heel veel weggegeven of weggegooid. Dus het werkt voor mij hahaha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder