15 responses to “Het Marie Kondo effect: rollen maar

 1. Myrthe

  Hier had mijn moeder het toevallig over van de week.
  Ik vroeg me echter af of het wel netjes blijft als je het gestreken hebt en dan oprolt?

 2. lena

  in de kast leg ik de kleding gewoon opgevouwen maar als ik koffers in pak rol ik alles dan kun je veel meer kwijt.

 3. Erica

  Wat is het idee achter het rollen? Marie kondo staat in de kast maar ik ben nog niet ver genoeg denk ik 🙂

 4. Ik gebruik het rollen ook maar niet voor alle kleding. Wat ik wel doe als ik opruim en dingen wegdoe, is bedanken voor wat ze me gegeven hebben. Op de een of andere manier lukt het me beter om dan spullen weg te doen. Ik voel me er dan ook niet schuldig over. Heb inmiddels al heel veel weggegeven of weggegooid. Dus het werkt voor mij hahaha

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.