Reacties

Reactie Fitbit op mijn kapotte fitbit bandje — 40 reacties

 1. Zelf heb ik ook de indruk dat bedrijven steeds meer hun best doen om de klant goed te helpen en te bedienen. Zo had ik een hele poos geleden een ontzettend positieve ervaring met Philips. Eén van de onderdelen van mijn keukenmachine was stuk gegaan waardoor ik de machine in zijn geheel niet meer kon gebruiken. Dat dit onderdeel stuk was gegaan, was absoluut niet de schuld van Philips (het lag eerder aan mij) en toch hebben ze me gewoon een geheel nieuwe machine, compleet met alle onderdelen erop en eraan, opgestuurd! Ik was daar toen ook zo van onder de indruk.

  • Ik wist niet dat dit vaker voorkwam Consuminderen! Het is denk ik inderdaad wel een kwetsbaar punt in de Fitbit. Ik hoop dat de mijne niet opnieuw stuk gaat.

 2. Ik denk dat we te snel denken dat het veel gedoe wordt als je contact opneemt met een klantenservice terwijl dat natuurlijk helemaal niet zo hoeft te zijn.
  Zo zie je maar dat het wel loont om contact op te nemen.

 3. Nog een topper in klantenservice (al jaren overigens) IKEA.
  Vervangen, ruilen zelfs als de verpakking al open is. Onderdelen leveren bij producten die je tweede hands hebt aangeschaft er kan heel erg veel. Maar soms stellen klanten ook wel heel rare eisen mbt vervanging en die ventileren hun negativiteit meestal. Dat geeft een vertekend beeld.

 4. Vivofit is er ook met hartslag meter :) Dus zeker wel goede ook! ;) Mijn ervaring met deze is juist wat minder als in gaf 20% meer stappen weer dan ik zetten :( Echt kut! Dus weer terug naar de vivofit 2 :) Voor sport draag ik toch al een borstband überhaupt omdat dat nauwkeuriger is.

 5. Fijne service hebben zij hè? Ik had dezelfde ervaring: mijn bandje schoot steeds los waardoor ik hem op een gegeven moment ben kwijt geraakt. Kreeg ook zonder problemen een nieuwe opgestuurd!

 6. Goede service dat komt niet vaak ( meer ) voor tegenwoordig! Ik gebruik altijd mijn telefoon voor het aantal passen, maar als ik geen zakken in m'n broek heb is dat niet echt handig...

 7. Mijn ervaring.
  Ik kocht een nw fotocamera .
  Bleek dat in gebruik de toetsjes voor mij te klein zijn.

  Ik terug naar de winkel na paar dagen.
  Word de camera niet teruggenomen!
  Want er stond met klene letters bij de kassa dat je niet kon retourneren!
  Dit niet gezien en mijn verzoek tot omruil of geld terug werd stellig geweigerd.

  Zit me niet lekker.
  Paar keer gebeld...kan niet.en afgepoeierd
  Nu gisteren weer gebeld en er wordt gezegd een mail te sturen.

  Inmiddels camera 7 mnd in huis.

  Wie weet een korte pakkende tekst ,. .l?
  Doel camera retour liefst geld terug 200 euro
  Of camera die wel beter te bedienen is m.b.t knopjes.

 8. Mijn ervaring bij fotozaak.
  Kocht camera,blijkt bij proberen de toetsjes erg klein!
  Ik terug naar de zaak werd niet teruggenomen
  Werd gezegd stond te lezen bij de kassa.

  Parkeer gebeld geennresultaat.
  Nu gisteren toevallig weer gebeld.
  Nu kreeg ik als advies te mailen.

  Weet iemand pakkende tekst m.b.t resultaat,camera retour of tegoedbon 200 euro

 9. Fijn!
  Ik heb momenteel slechte ervaringen met de klantenservice van de Jumbo (online). Wij doen namelijk sinds een tijdje de boodschappen online en er gaat vrijwel iedere keer iets mis. Iedere keer dien ik een klacht in via de website, met vermelding van ordernummer en al, maar ze zijn er nog geen enkele keer op terug gekomen. En daar baal ik van, want verder bevalt het wel goed..

  • Dat is niet goed van ze inderdaad. Als je dan als consument contact zoekt, is het wel prettig als je gehoord wordt. Duidelijk een verbeterpunt van Jumbo dus.

 10. Hallo
  Kan je mij mailen hoe je reactie hebt gekregen op de kapotte fitbit.ik heb sinds gister het zelfde probleem.mijn fitbit is april dit jaar gekocht.ik kan zelf weinig Engels dus kom er niet uit de de site van fitbit.en wil ook graag proberen of ik in aanmerking komt voor een nieuwe.

 11. Hi, hier hetzelfde probleem met de Fitbit HR. Sinds een paar weken staat hij regelmatig "stil" en zie ik een soort van streep op m'n display. Hij loopt daarna achter in tijd. Het aantal trappen dat ik loop verdubbelt hij, dus de metingen zijn niet meer betrouwbaar. Deze week zag ik de oorzaak: het bandje is aan de onderkant losgekomen van de display en staat op breken. Mijn fitbit is gekocht eind maart. Hoe kom ik het snelst in contact netbsd klantenservice?
  Alvast bedankt. Groet, inge

  • Dank je wel! Ik heb ze zojuist een mail gestuur incl. foto van mijn kapotte fitbit. Ben benieuwd.

  • De service is inderdaad geweldig! Binnen een uur had ik een reactie en nog eens een uur later de bevestiging dat er een nieuwe Fitbit naar mij onderweg is. Ik kan hem binnen 5-7 werkdagen verwachten. Ik hoop alleen dat ze ook iets aan het originele probleem gedaan hebben. Ik lees namelijk veelvuldig dat de Fitbitbandjes loskomen van het display. Dit lijkt een productiefout, waar ook het vervangende product waarschijnlijk weer last van gaat krijgen...

  • Superfijn Inge. Mijn ervaring met hun service was ook zo positief. Bij mij gaat het nu gelukkig al heel lang goed met mijn fitbit. Ik had hetzelfde probleem als jij.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder