Reacties

Fitbit Charge 3 bandje kapot! Wat nu? — 25 reacties

 1. Ik heb zelf nog de charge 2 en heb al 5x dat het bandje de geest gaf. 5x contact opnomen met fibit support en 5x gratis een nieuw bandje gehad ;) Helaas is het een bekend probleem wat ze in nieuwere versies nog niet hebben opgelost...

 2. Ha Nicole,

  grappig.. ik weet niet eens wat een fitbit charge 3 is...
  Ik moetecht met de tijd meegaan.....
  Lijkt me een mooi ding en heb ook even gekeken bij Mini, en zal nog even door blijven kijken.
  Daar is een hoop te zien.

  Groetjes!

 3. Ik heb geen fitbit charge, maar een samsung galaxy fit. Net nadat hij 1 jaar oud was ging het bandje kapot, ook precies op het punt wat jij benoemt. Het lastige was dat het bandje vast zit aan het horloge en dat je dus het bandje niet zo eenvoudig kunt vervangen. Bovendien vervalt de garantie als je het horloge openschroeft (wat moest). Gelukkig had ik 2 jaar garantie via bol.com en kreeg ik gratis een nieuw bandje eraan gezet! De volgende keer koop ik ook een device waar een los bandje aan zit!

  • Mijn fitbit charge 3 heeft zijn bluetooth connectie verloren na de fiimware update. Ik kan niet terug, Want de update gaat alleen via bluetooth. Ik heb hem opgegeven, ook al was hij pas 5 maanden oud. Ik koop nooit meer een Fitbit.

 4. Als je veel sport is een nylonband veel praktischer, zo'n leren bandje kan bijvoorbeeld niet tegen zwemmen, hardlopen en fietsen in de stromende regen en ook bij lange duurlopen is het zweet genoeg om het bandje aan te tasten.
  Ik ben al jaren tevreden met mijn vivosport van Garmin,

 5. nog een handige site om te bestellen is gewoon AliExpress het duurt dan wel even, maar daar heb ik een leren bandje voor maar 6 euro gevonden. Wij bestellen al jaren lang extra bandjes via AliExpress ook zodat je in de winter er zomer wat kan afwisselen

 6. Wat vervelend dat die stuk is, maar jeetje trouwens wat veel keus voor die bandjes! Ik heb zelf ooit die hele dure fitbit gehad met echt allemaal van die super luxe functies. Bleek er niet tegen te kunnen. Kreeg er iets van brandplekjes van en wondjes en jeuk enzo, kei naar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder