Fitbit Charge 4: wéér het Fitbit bandje kapot!

Fitbit Charge 4 bandje

Aargh! Je kunt veel van Fitbit bandjes zeggen, maar niet dat ze lang meegaan!

Fitbit Charge 4 bandje kapot – alwéér!

Gisteren gaf mijn zoveelste Fitbit bandje de geest. En het was nota bene een echt leren Fitbit bandje en alles. In het grote geheel is dit een volstrekt onbelangrijk probleem natuurlijk, maar ik baalde enorm want ik houd echt heel graag mijn dagelijkse stappen bij.

Met behulp van tape heb ik het fitbit bandje met kunst-en-vliegwerk weer aan de Fitbit geplakt. En vervolgens ging ik onmiddellijk op zoek naar een nieuw Fitbit bandje. Want dit is natuurlijk een onbetrouwbare oplossing.

Ik had het idee om maar weer hetzelfde bandje te bestellen, omdat ik dat mooi vond. Maar onderweg liep ik tegen een charmeur aan, die mij compleet van de sokken blies. Ik vergat compleet het bruine leren bandje, en kocht impulsief het charmante Fitbit bandje.

Mijn posts over Fitbit bandjes

P.S. Het bandje van de Fitbit Charge 3 past ook op de Fitbit Charge 4. Dat is dan wel weer handig.

Zo gauw ik het nieuwe Fitbit bandje heb, zal ik het hier laten zien!

Similar Posts

17 Comments

 1. Ik hou niets bij. Ik ga daar gewoon heen waar ik moet zijn en dat is mijn beweging.

  Love As Always
  Dimario

 2. ik denk dat de mijne garmin al 4 of 5 jaar oud is, niks aan de hand , behalve het dunne riempje , maar dat krijg je nieuw in de winkel onder garantie, dus….zolang als die werkt , blijf ik die dragen
  .Een @->- voor jou.

 3. Het tweede apparaat gekocht bij Amazon wil na een jaar niet meer opladen. Alhoewel ik het leuk vind om mijn hartslag te zien en te weten hoeveel stappen, ben ik er nu helemaal klaar mee. Geen nieuw apparaat. Ga me beraden wat ik wel wil. Een goede app op de telefoon dan maar.

  1. Dat kan inderdaad ook. Het nadeel daarvan vind ik dat je altijd je smartphone bij je moet hebben. Maar als je die veel bij je hebt, kun je op die manier ook prima stappen tellen : )

 4. Balen zeg, dat die dingen niet wat steviger zijn. Nu ben ik heel nieuwsgierig welke charmeur je heeft weten te verleiden. Ik hoop dat ie snel binnen is, voor jou en natuurlijk ook een beetje voor ons;).

 5. Fitbit-4 viel zo van haar pols af. Acht maanden geleden bij Mediamarkt Nieuwegein gekocht. Bevestigingspunt in de kast was spontaan afgebroken. Eerste reactie Mediamarkt “fout gebruiker”. Antwoord; “consumentenrecht; u moet dat aantonen” , dus ingenomen en opgestuurd naar reparatieafdeling van Mediamarkt. Binnen 3 dagen antwoord: ‘”niet meer te repareren, u krijgt een nieuwe of geld terug”. Met een 14,- euro bijbetaling de fitbit 5 gekocht. Er is duidelijk aan het mechanisme van het bandje gesleuteld; veel beter!. Ik verwacht dat dat euvel verholpen is. Echtgenote was verbaasd hoe simpel de fitbit communiceert en zich installeert met de GSM (Android). Hij zit ook nog beter om de pols. Ze is er erg blij mee. Nu maar hopen dat de sluiting inderdaad beter is. O ja…er zit ook nog een extra bandje bij voor als je wat dikkere polsen hebt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.