Reacties

Fitbit Charge 4: wéér het Fitbit bandje kapot! — 17 reacties

  1. ik denk dat de mijne garmin al 4 of 5 jaar oud is, niks aan de hand , behalve het dunne riempje , maar dat krijg je nieuw in de winkel onder garantie, dus....zolang als die werkt , blijf ik die dragen
    .Een @->- voor jou.

  2. Het tweede apparaat gekocht bij Amazon wil na een jaar niet meer opladen. Alhoewel ik het leuk vind om mijn hartslag te zien en te weten hoeveel stappen, ben ik er nu helemaal klaar mee. Geen nieuw apparaat. Ga me beraden wat ik wel wil. Een goede app op de telefoon dan maar.

    • Dat kan inderdaad ook. Het nadeel daarvan vind ik dat je altijd je smartphone bij je moet hebben. Maar als je die veel bij je hebt, kun je op die manier ook prima stappen tellen : )

  3. Balen zeg, dat die dingen niet wat steviger zijn. Nu ben ik heel nieuwsgierig welke charmeur je heeft weten te verleiden. Ik hoop dat ie snel binnen is, voor jou en natuurlijk ook een beetje voor ons;).

    • Ik hoor hieronder van Aukje dat haar bandje al een aantal jaar meegaat. Ik snap er niks van. Misschien doe ik dan toch iets verkeerd?

  4. Fitbit-4 viel zo van haar pols af. Acht maanden geleden bij Mediamarkt Nieuwegein gekocht. Bevestigingspunt in de kast was spontaan afgebroken. Eerste reactie Mediamarkt "fout gebruiker". Antwoord; "consumentenrecht; u moet dat aantonen" , dus ingenomen en opgestuurd naar reparatieafdeling van Mediamarkt. Binnen 3 dagen antwoord: '"niet meer te repareren, u krijgt een nieuwe of geld terug". Met een 14,- euro bijbetaling de fitbit 5 gekocht. Er is duidelijk aan het mechanisme van het bandje gesleuteld; veel beter!. Ik verwacht dat dat euvel verholpen is. Echtgenote was verbaasd hoe simpel de fitbit communiceert en zich installeert met de GSM (Android). Hij zit ook nog beter om de pols. Ze is er erg blij mee. Nu maar hopen dat de sluiting inderdaad beter is. O ja...er zit ook nog een extra bandje bij voor als je wat dikkere polsen hebt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder