Reacties

Fitbit Charge 2 bandje kapot? Dat is simpel op te lossen! — 31 reacties

  • Ik heb een Fitbit Charge 2, maar ik geloof dat er inmiddels ook alweer een nieuw model is. Wat ik belangrijk vond is dat ik mijn aantal stappen en hartslag kon zien. Daarnaast wilde ik ook graag de tijd op mijn Fitbit kunnen zien en alle gegevens aflezen van mijn activity tracker.

   Ik kan de Fitbit Charge 2 zeker aanraden.

 1. die keuze heb ik niet, :-) ik wil geen horloge om mijn arm, dat voelt zo heerlijk vrij :-)
  wel heb ik een stappenteller in mijn broekzak, dat vind ik dan weer wel erg leuk om bij te houden,
  fijn dat je zo geslaagd bent en weer door kunt..

  fijn weekend gewenst

  • Omdat ik altijd rokken draag heb ik helaas geen zakken. Anders zou zo'n stappenteller die ik mijn zak kon doen zeker handig zijn. Hoewel je dan natuurlijk niet je hartslag kunt meten.

 2. De titel in combinatie met de bovenste foto....... Ik dacht even: O jeej..... Maar toen ik verder las kwam het toch nog goed :)
  Dank je wel voor je verhaal wat ik met een grote glimlach gelezen heb!

  • Ik bestel hem bij Wisch. Zit je rond de drie euro. Alleen lang wachten dat wel.

 3. Ik heb ook een Charge 2 en die bevalt goed. Wilde alleen een ander bandje, dus die heb ik vorig jaar voor m'n verjaardag gevraagd. Ik heb nu zo'n milanese. Bevalt goed en het vervangen was heel makkelijk.

 4. Ik heb een ander horloge, ben niet zo sportief :)
  Een vriendin van mij heeft er wel een en het is wel leuk dat je na een dagje shoppen kan zien hoeveel stappen je gezet hebt

  • Het nadeel van een stappenteller op een mobiel vind ik dat je dan altijd je mobieltje bij je moet hebben. Dat wil ik dan weer liever niet.

 5. Ik heb wel een bandje, maar dat een Fitbit Blaze, net wat uitgebreider. Daar heb ik ook verschillende bandjes voor. Wel een uitkomst dat je zo mooi kunt wisselen :)

 6. Herkenbaar, die smalle pols :) Daarom dat ik een fitbit (Charge3) gekocht heb en geen ander merk, want die bandjes zijn te groot voor mijn polsen.
  Wilde eerst de Versa nemen, maar dat scherm is nog een stuk groter, dus toch maar niet gedaan, denk dat het geen zicht geweest zou zijn.
  Ik heb hem voor mijn hartslag en het aantal stappen, maar aan 10.000 kom ik zelden, tenzij ik een dag in de tuin gewerkt heb. Hoop dat ik later weer mag sporten en dan kan ik hem nog uitgebreider gebruiken.

  • Dat is een interessant aandachtspunt Geke, dat sommige activity trackers simpelweg niet geschikt zijn voor mensen met een smalle pols. Jij gebruikt hem voor precies dezelfde dingen als ik: stappen en hartslag.

  • Dat is goed om te weten Min of meer. Zonder het zilveren koppelstuk zie je tenminste het bandje wat meer bij mensen met een smalle pols.

 7. Ik heb geen fitbit. Weet ook niet of dat wat voor mij zou zijn eerlijk gezegd. Ik word al onrustig van alle apparatuur om mij heen (laptop, iPad, iPhone) en de notificaties die ik het liefste uitzet. Ik wil dan ook liever niet iets om mijn pols al lijkt de halve wereld wel dit soort items te gebruiken. Hoe dan ook. Wat een goed bedrag voor je bandje. Dat is zeker niet duur!

  • Jij sport geloof ik ook heel regelmatig zelf Rory. Als je weet dat je je beweging krijgt, dan is zo'n activity tracker ook minder nodig. Zelf vind ik het erg leuk om te zien of ik de 10.000 stappen al heb gehaald.

 8. Ik heb geen fitbit maar een apple watch. Maar gebruik op bijna dezelfde manier als jij.
  Heb nog een 2de bandje liggen, maar moet toegeven dat ik amper omwissel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder