Kindle Paperwhite hoesje

Kindle paperwhite hoesjeTegelijkertijd met de aankoop van mijn Kindle Paperwhite 2019 kocht ik ook meteen maar een Kindle eReader hoesje. Want ik ken mezelf. Dingen gaan bij mij nogal eens kapot. Om de kans op ernstige schade zo klein mogelijk te maken, ben ik een groot liefhebber van beschermende hoesjes.

Kindle Paperwhite hoesje

Ik kocht dit Kindle eReader hoesje op 7 februari via Amazon.de. Het kwam aanzienlijk later dan was beloofd op Amazon, dus ik begon me al zorgen te maken. Maar volgens de verkoper kwam de vertraging doordat het hoesje een magnetische sluiting heeft. Gelukkig kwam het Kindle eReader hoesje op 27 februari eindelijk aan. Dit hoesje kostte mij 9,99. Ik koos het vanwege de mooie boekenkast, en de sfeer die het uitstraalt : )

Bekijk ook het eReader hoesje van mijn Kobo eReader die helaas kapot ging. Lees ook Kobo e-reader kapot.

Similar Posts

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.