Reacties

Kobo e-reader kapot: opladen lukt niet meer + 119,- bespaard! — 19 reacties

 1. Sinds het einde van een boek op me afkroop lees ik niet met digitaal. Maar een echt boek. Ik vind drie jaar nog best kort voor zulke dure apparaten. Niet meer opladen ligt vaak aan de oplader en als het dat niet is dan kan het heel simpel het contact kapot zijn.

 2. Hé! Wat goed dat het gelukt is! Ik heb een iPad en gebruikt die voor bijna alles (thuis op mijn eigen wifi). Ik luister er muziek mee, ik email ermee, ik maak er notities op, ik kijk you tube, doe er mijn bankzaken mee. Alles eigenlijk. Ook lezen. Met de Kobo-app. Vooral heel veel lezen.

 3. Ik lees mijn e-boeken op mijn tablet. Ontzettend slecht voor de ogen.
  Vroeger las ik ontzettend veel en ben ik t.g.v. hoofdpijn ermee gestopt.
  Nu dat ik iets minder lees, valt het allemaal best mee.
  Ik weet dat ik een E-reader zou moeten aanschaffen ...
  Wat een geluk eigenlijk dat je kon terugvallen op je Kindle.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>