Kobo Aura H20 review

Kobo Aura H20 review

Ken je dat liedje ‘Torn between to lovers‘?

Zo voelde ik mij toen ik het aanbod kreeg om een Kobo Aura H20 reader te proberen, want ik had net eeuwige trouw beloofd aan mijn nieuwe Kindle Paperwhite. Maar ik wilde Kobo de kans geven om twee slechte ervaringen met hun eReader goed te maken. Dus stemde ik toe. Ik was zeer bereid om de Kobo Aura H20 slecht te vinden, maar dat zul je altijd zien: het is een prima eReader… Dus nu ben ik: ‘Torn beween two eReaders‘!

Lees mijn review van de Kobo Aura H20 op mijn review blog.

Binnenkort een uitgebreide post waarin ik een Kobo vs Kindle vergelijk.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.