Wil je Headspace buddies met mij worden?

Headspace buddies

Net als je bij Fitbit vrienden kunt worden met andere gebruikers en elkaar zo kunt motiveren, biedt Headspace een vergelijkbare optie. Je kunt bij Headspace namelijk buddies hebben. Als je elkaars Headspace buddy bent dan kun je zien hoe het de ander vergaat wat betreft mediteren. Ook kun je een vriendelijk steuntje in de rug geven als je ziet dat iemand een paar dagen overslaat. #ik.

Het leek me leuk om te kijken of er hier mensen zijn die mijn Headspace buddy willen worden : )

Als ik het goed begrijp moet ik je dan uitnodigen met je email adres. Wil je dat ik je uitnodig? Stuur dan een berichtje met onderstaand formulier. Ik kan maximaal 5 mensen uitnodigen. Of jij kunt mij uitnodigen! Mijn emailadres is [email protected].

Ja, nodig mij uit om Headspace buddies te worden:

https://www.headspace.com/invite/XKqJGxz?request_hash=xz3hS8

Meer weten? Kijk dan op headspace.com.

Similar Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.