Reacties

Olympische spelen 2022 + Huisvlijt Linkparty week 6 — 8 reacties

  1. Ik kijk niet. Het gewauwel en voorbarig op het schild hijsen van de sporters stoort me al. Ik schreef net bij staartje al dat alles opzij gaat voor de sport, ook wat betreft het milieu. Wat te denken van alle kunstsneeuw die moet worden aangemaakt. Verspilling ten top.

  2. Sowieso volg ik het langebaan schaatsen altijd op de voet, dus je begrijpt dat het voor mij een fantastisch evenement is. Wel erg jammer dat een groot deel van de dingen die ik graag wil zien onder werktijd zijn. Gelukkig hebben we een tv in de wachtkamer. Levert vast interessante conversaties op straks aan de telefoon. 'Sorry mevrouw, heel vervelend dat u mogelijk een hartinfarct heeft, maar ik moet nu even de race van Ireen Wüst zien, even een momentje.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder