Olympische spelen 2022 + Huisvlijt Linkparty week 6

linkparty 2022

De Olympische Spelen van 2022 zijn begonnen.

Maar ik moet bekennen dat ik er amper naar kijk.

Niet alleen verafschuw ik sport, ernaar kijken vind ik zo mogelijk nog saaier.

Olympische Spelen Vrede!

Maar wat ik wel heel mooi vind is dat tijdens de Winterspelen landen die elkaar normaal het licht in de ogen niet gunnen, nu sportief en gebroederlijk samen gaan sporten. Tenminste dat is de theorie van de Olympische Spelen Vrede.

Het was bijvoorbeeld wel jammer om te zien hoe een Nederlandse journalist enigszins ruw door een Chinese bewaker werd weggetrokken, terwijl hij verslag stond te doen aan het Nederlandse volk.

De populairste blogpost van vorige week

De meeste kliks deze week kreeg de post Het verhaal van thuisblijfmoeder Hanneke van Het Moederfront.

  • Op nummer 2 staat de post: Zen momenten Tine de Jong.
    Op nummer 3 staat de post: Koude voeten van Logbankje

Ben je nieuwsgierig naar deze blogposts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 6 van 2022

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Wat vind jij van de Olympische Spelen 2022 in China?

Similar Posts

8 Comments

  1. Wij keken net schaatsen. 5 kilometers schaatsen. Jammer voor de roest. Zonde. Verder kijken geen sport. Dan zetten we uit. Alleen schaatsen.

  2. Ik kijk niet. Het gewauwel en voorbarig op het schild hijsen van de sporters stoort me al. Ik schreef net bij staartje al dat alles opzij gaat voor de sport, ook wat betreft het milieu. Wat te denken van alle kunstsneeuw die moet worden aangemaakt. Verspilling ten top.

  3. Sowieso volg ik het langebaan schaatsen altijd op de voet, dus je begrijpt dat het voor mij een fantastisch evenement is. Wel erg jammer dat een groot deel van de dingen die ik graag wil zien onder werktijd zijn. Gelukkig hebben we een tv in de wachtkamer. Levert vast interessante conversaties op straks aan de telefoon. ‘Sorry mevrouw, heel vervelend dat u mogelijk een hartinfarct heeft, maar ik moet nu even de race van Ireen Wüst zien, even een momentje.’

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.