Het is nooit goed of het deugt niet + Huisvlijt Linkparty 5

linkparty 2022
‘Nederland gaat van het slot’ kopten de kranten deze week. Op de persconferentie van dinsdag 25 januari maakte het kabinet bekend dat er meer versoepelingen kwamen.

Tot 10 uur ‘s avonds open!

Niet alleen dat, ze gingen zelfs nog een stapje verder dan het advies van het Outbreak Management Team. Alles mag openblijven tot 10 uur ‘s avonds in plaats van 8 uur.

Je zou denken dat iedereen blij zou zijn, maar er kwam alsnog een storm van kritiek.

Kunnen we niet ook eens gewoon blij zijn met wat er wél kan?

De populairste blogpost van vorige week

De meeste kliks deze week kreeg de post Woning van Door de ogen van Jeanet.

wonen

  • Op nummer 2 staat de post: Ze eet je meer vezels van ElsaRblog
  • Op nummer 3 staat de post: Zwijgen kan je leren van Tine de Jong.

Ben je nieuwsgierig naar deze blogposts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 5 van 2022

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enterWat vind jij van de nieuwe versoepelingen?

Similar Posts

8 Comments

    1. In Victoria (Australië) kun je overal terecht met een QR-code die je krijgt na de boosterprik. Wel afstand houden, mondkapje als je ‘onderdak’ loopt maar als je gaat zitten mag het mondkapje af!

  1. Versoepeling zeuren altijd. Nooit te vertreden ermee. Gisteren ging ik lange tijd naar even Schalkwijk toe. IK kreeg wel erg benauwd daardoor. pfff…Fijne dag gewenst.

  2. Ik volg dat versoepelingsbeleid niet zo. Mijn regels gaan veel verder en dat staat me vrij. Zo hou ik een meter of 3 afstand waar het kan, en dat kan op ontzettend veel plekken hier in en rond de stad. In de supermarkt doe ik een mondkapje op en ben nog een van de weinige die 1,5 meter afstand houd bij de kassa. In andere winkels heb ik weinig te zoeken. Bij horeca of theaters kwam ik al vrijwel nooit. Haal af en toe wat bij de Indonees en die laat nog steeds maximaal 3 klanten met mondkapje binnen. Kan dus buiten al zien dat er een hele rij staat en dan kom ik na een uurtje wandelen terug als het wat rustiger is. Bij de vrijwilligers organisatie wilden ze weer fysiek vergaderen in een huiskamer. Heb dat afgezegd. Vond online prima en effectiever.

  3. Soms denk ik dat het ‘zeuren om het zeuren’ is. Scholen dicht? Iedereen roept dat ze open moeten. Scholen open? Iedereen roept dat ze dicht moeten. Horeca dicht? Het hele land in protest. Horeca open? Nee, veel te gevaarlijk…
    Ik trek me dus maar niet al te veel meer aan van de meningen van anderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.