Reacties

Het is nooit goed of het deugt niet + Huisvlijt Linkparty 5 — 8 reacties

    • In Victoria (Australië) kun je overal terecht met een QR-code die je krijgt na de boosterprik. Wel afstand houden, mondkapje als je ‘onderdak’ loopt maar als je gaat zitten mag het mondkapje af!

  1. Versoepeling zeuren altijd. Nooit te vertreden ermee. Gisteren ging ik lange tijd naar even Schalkwijk toe. IK kreeg wel erg benauwd daardoor. pfff...Fijne dag gewenst.

  2. Ik volg dat versoepelingsbeleid niet zo. Mijn regels gaan veel verder en dat staat me vrij. Zo hou ik een meter of 3 afstand waar het kan, en dat kan op ontzettend veel plekken hier in en rond de stad. In de supermarkt doe ik een mondkapje op en ben nog een van de weinige die 1,5 meter afstand houd bij de kassa. In andere winkels heb ik weinig te zoeken. Bij horeca of theaters kwam ik al vrijwel nooit. Haal af en toe wat bij de Indonees en die laat nog steeds maximaal 3 klanten met mondkapje binnen. Kan dus buiten al zien dat er een hele rij staat en dan kom ik na een uurtje wandelen terug als het wat rustiger is. Bij de vrijwilligers organisatie wilden ze weer fysiek vergaderen in een huiskamer. Heb dat afgezegd. Vond online prima en effectiever.

  3. Soms denk ik dat het 'zeuren om het zeuren' is. Scholen dicht? Iedereen roept dat ze open moeten. Scholen open? Iedereen roept dat ze dicht moeten. Horeca dicht? Het hele land in protest. Horeca open? Nee, veel te gevaarlijk...
    Ik trek me dus maar niet al te veel meer aan van de meningen van anderen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>