Reacties

Wandelen is goed voor je. Maar dat wil niet zeggen dat het Leuk is.... — 21 reacties

 1. Krachtoefeningen doen in de, fitnesszaal, zodat ik op mijn 80ste nog een potje groenten kan opendraaien.
  Buitenwater zwemmen is zoveel lekkerder! Maar daar krijg je geen kracht van in je handen.
  Zucht

 2. Ik vind wandelen heerlijk, buiten in de natuur. Dit had ik als kind al. Op een zwoele zomeravond zou ik door willen wandelen tot het einde de tijden. Op de hometrainer vind ik dan weer minder maar ik doe het wel omdat het goed voor me is.

 3. Meestal wandel ik voor mn plezier. Ben er mee begonnen omdat het zo goed was, mon het een tijdje niet vanwege mn knie. Nu loop ik alleen met plezier en met droog weer. Ben te oud om dingen te doen waar ik een hekel aan heb.

 4. Voor mij is wandelen (en fietsen) iets wat ik doe omdat ik het echt graag doe. Bewegen, louter omdat het gezond, vind ik maar niks. Door buiten te zijn in de natuur leer ik de natuur beter en al zijn kleine wonderen beter kennen. Dat is mijn belangrijkste motivatie, denk ik.

 5. Ik loop. Dat gaat wat steviger dan wandelen. Doe het een jaar of 4 en het bevalt me prima. Heb geluk met de locatie. Achter een flink park, voor een oude binnenstad. Maar ook de oudere buitenwijken zijn het bewonderen waard. Kom ook regelmatig iemand tegen waar ik een praatje mee maak. Ruim ondertussen regelmatig wat zwerfvuil op.

 6. Oeh! Mijn pilates lessen. Op vrijdag na mijn vrije dag die meestal heel erg druk is met van alles en nog wat. Eigenlijk zou ik dan liever op de bank blijven zitten. Maar ik ga toch steeds.

 7. Dat sentiment in die filmpjes herken ik wel.
  Ik hou erg van wandelen, maar er zit wel een grens aan die verplichte leuke kost.
  Stel, je houdt heel erg van lezen en opeens is dat de enige hobby die je kunt uitoefenen....dan vergaat het leesplezier je op een gegeven moment ook wel.
  Mensen verliezen hun gevoel van vrijheid doordat ze weinig invloed hebben op wat ze nog wel en niet kunnen doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder