Reacties

TikTok: meer dan 689 miljoen gebruikers! — 24 reacties

 1. Ik heb de charme van TikTok nooit begrepen, maar lees nu dat er dus meer te vinden is dan alleen muziekfilmpjes. Maar ja, ik breng al genoeg tijd door achter een schermpje, dus ik laat TikTok aan me voorbij gaan.

  • Ja, ik snap wat je bedoelt Naomi. Ik wil inderdaad ook niet nog meer achter een schermpje zitten. Soms is er wel iets leuks bij, dat krijg ik dan via mijn kinderen te zien. Maar zelf 'zit' ik zelden op Tiktok.

 2. Ik denk dat er werkelijk geen enkele social media app is die niet data verzamelt. Ik heb ooit Tiktok aangemaakt, maar doe er echt niets mee. Ik zit toch vaker op Instagram.

 3. Ik hobbelde altijd achter mijn dochter aan. Toen zij op Facebook ging, deed ik dat ook want dan kon ik bij haar kijken. Zo ook met Instagram. Tiktok heeft ze niet. En ik dus ook niet :-)

 4. Ik heb er geen ervaring mee, behalve dat ik door verschillende mensen wel eens gevraagd word om de app te nemen. Ik ben social media sowieso best wel beu, en ik ga niet nog een account aanmaken op zo'n platform.

 5. Ik heb een profiel met mijn blog en volg daarmee ook de activiteiten van onze dochters. Ik word er vooral erg melig van en maak geinige filmpjes

 6. Grappig genoeg zijn de 30+ inmiddels in de meerderheid. Ik zit er graag op omdat er over alles zoveel persoonlijke verhalen en informatie is. Wat je ook zoekt vindt je daar wel 😆 Zelfs hoe je mooi grijs haar kunt uitgroeien of de wc goed schoonmaken, of zoals voor mijn dochter ervaringsverhalen en herkenbaarheid bij een diagnose die ze pas kreeg.

  • Nou blogs lees ik graag hoor, maar draaien vaak om alles heen, gebruiken termen en dingen die ik soms niet snap en heel vaak vindt je net niet wat je zoekt. Op tiktok vindt je met een beetje zoeken een community die je tips kunnen geven om in de juiste richting hulp te krijgen of ze laten het even zien. En de volgende x dat je tiktok opent hoef je niet meer te zoeken, komen ze vanzelf in je feed.

 7. Misschien is dit wel het moment om te zeggen: "Ik wordt oud" hahah. Kan het allemaal niet meer bijhouden. Laatst nog afscheid genomen van wat socialmedia kanalen. Ik sla deze hype maar even over. (net als Snapchat)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder