Reacties

Wandelen op zondag: 12 wandeltips — 25 reacties

 1. Wat een leuke zondagochtend! Ik zit helaas met een zieke zoon thuis. We wilden naar het strand, maar die plannen gingen dus helaas niet door. Ik ga zo even met hem naar de speeltuin bij ons in de straat. Mocht het te vermoeiend voor hem zijn dan zijn we binnen een tel weer thuis.

 2. Gave plek heb je gewandeld. Wandelen is echt heerlijk. Mijn vriend en ik doen het heel vaak in het weekend. We hebben helaas geen hond, maar wandelen ook veel met vrienden met een hondje.

 3. Wat een mooie plek om te wandelen. Het was ook perfect weer hiervoor! Waar ligt de Slangenburg? Mijn vriend en ik wandelen ook graag. Landgoed Twickel in Overijssel vinden wij een echte aanrader om een dagje hee te gaan. Hier kun je ook heel goed picknicken wanneer het mooi weer is. Een goedkoop en romantisch uitje.

 4. Mooie omgeving
  En woon jij vlak bij Slangenburcht?

  Dat was vroeger ook conferentie oord

  Nu gaan mensen er heen om tot rust te komen en om te schrijven.

 5. Wat een fijne wandeling samen (en met Trixie).
  Mijn man moest slapen na zijn nachtdienst en ik ging naar mijn vader in een soort verpleeghuis op ruim een half uur rijden met de auto. Daar was mijn jongste broertje ook en konden we bijpraten.
  Jammer dat de kinderen bijna nooit mee willen. Ze zijn ook niet meer te porren voor een wandeling.
  Ik wilde vanmiddag graag deelnemen aan een georganiseerde stadsparkwandeling met aandacht voor voorjaarsbloeiende stinzenplanten. Maar er zit te weinig tijd in een dag vind ik. Vanmiddag heb ik wel genoten van de zon en van de overwinning van Ajax ;-) En ik heb een heerlijk zondagsmaal gemaakt.

  • Mijn kinderen willen ook niet wandelen! Toen we in de Slangenburg was met mijn man en Trixie, vond ik het nog jammer dat ik ze niet had gedwongen...

 6. Heerlijk wandelen!
  Klinkt als een fijn uitje, enne... een man die ijs koopt als troost? Nou ja wel lekker!

  Mijn zondag bestond uit gekleurde plukjes in haren zetten en schminken samen met de collega's van de speelgoedbank.

 7. Wat gezellig op zondag samen wandelen met manlief en jullie hondje. Ik had nog nooit van Slangenburg gehoord. Het ziet er erg rustig uit. Maar wat een prachtig beeld . Een echt kunst om dat zo te maken dat het blijft staan.Of lieve zweven. Moest even lachen over dat touwtje kan me voor stellen dat je dat even zeker wil weten.
  Wandelen doen Ellis en ik ook graag alleen door de hernia van Ellis wandelen we nu niet zo ver.Hoop dat dat over een tijdje weer kan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>