Reacties

Moment van rust: regenweer en warme soep — 11 reacties

  1. Ik kan heel goed uitrusten. Sterker nog, ik vergeet vaak dat ik nog iets moet doen... Zit ik rustig te dagdromen bij Pinterest of zoiets. Gun ik jou ook. Prachtig boek van deze schrijfster. Je schreef al eerder over dit boek en naar aanleiding daarvan heb ik haar You.Tube-kanaal gevonden. Daar leest ze haar eigen verhalen voor en ik ben er al een paar keer bij in slaap gevallen. 😊

  2. Ik heb dat in de ochtend, ik ben meestal om 6 uur op en het duurt dan tot een uur of 8 voordat de volgende opstaat. Ik zet thee, maak wat te eten, ruim de rommel in kamer en keuken op. Verwissel vuilniszakken, voer het beestenspul en dan, heb ik pas rust voor mezelf... Maar het moet wel eerst klaar zijn allemaal.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>