Reacties

One Day serie op Netflix — 9 reacties

  1. Wat toevallig: deze serie kwam vandaag in mijn fb tijdlijn voorbij. Net wat voor mijn dochter(s) en mij, dacht ik nog. Maar de kans is dat ze het al gezien hebben :-)
    Wat je erover vertelt doet me ook denken aan een toneelstuk, die ik dan weer als film heb gezien; Same time, next year. Over een man en vrouw die bij elkaar in bed belanden, maar elk getrouwd zijn. Ze spreken af om elk jaar om dezelfde tijd een weekend af te spreken. Dit doen ze 20 jaar lang, waardoor je met ze meeleeft en hun leven allerlei veranderingen doormaakt. Een film met Alan Alda en Ellen Burstyn.

  2. Ik zag deze serie voorbij komen op Netflix maar ik heb hem nog niet gezien. Momenteel ben ik House (weer) aan het kijken, misschien begin ik daarna wel aan One Day!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder