Reacties

Waarom ik mijn donkere haren niet afknip — 18 reacties

 1. Ja, dat was ik geloof ik.
  Persoonlijk zou ik ze er namelijk zelf wel uit laten knippen.
  Maar je uitleg is duidelijk en ik begrijp het.
  Iedereen moet het trouwens helemaal zelf weten.
  Hoop dat je het niet verkeerd opvatte?

 2. Natuurlijk mag iedereen vinden wat hij/zij vind, maar gelukkig mag ook iedereen met zo'n advies doen wat hij/zij vind. Persoonlijk geef ik alleen advies als mensen daar om vragen en dan nog is het alleen een advies, een die je wel of niet opvolgt.

 3. We zijn denk ik een beetje ontwend hoe haren langzaam grijs worden, omdat veel mensen hun haar nog kleuren. Of korter haar hebben. Jouw uitleg vind ik heel mooi.
  Ik word helaas grijs zoals mijn ene oma. Aan de voorkant een lok grijs, dan wat gemixt gebied en daarna tot aan de achterkant tegen zwart aan. Andere oma was zo mooi wit.

 4. Je moet dat doen waar je je goed bij voelt. En dit is prima toch. Als iemand zich er aan stoort kijkt die maar de andere kant op.

  Love as always
  Dimario

 5. Het misstaat je niet. Dit is op een natuurlijke manier grijs worden en het geeft je houvast aan Lucy. Het advies was vast goed bedoeld. Het voordeel van adviezen is dat je ze naast je neer kunt leggen. Je hebt prachtig dik haar!

  • Dankjewel Mirjam. Het geeft me inderdaad houvast aan Lucy, en dat is heel belangrijk voor me. Het is soms wonderlijk hoe een mens in elkaar zit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder