Reacties

Zonwering aanschaffen? Dit moet je weten — 23 reacties

  1. Wij hebben overal electrische screens laten plaatsen als zonwering en dat bevalt prima. Ik had liever markiezen gehad, maar dat mag niet met een huis direct aan de straatzijde (zonder voortuin)

    • Dat vind ik interessant Sjoerd. Waarom mag je dan geen markiezen? Is dat omdat ze te dicht op de straat zouden zitten? En waarom heb je liever markiezen dan elektrische screens?

  2. Ik heb op het moment helemaal geen zonwering, maar overweeg om bij de slaapkamer een rolluik aan te schaffen. Daar staat de zon in de zomer heel de dag naar binnen te schijnen. Maar ja, het irriteert me niet genoeg om er zoveel geld in te investeren, tot nu toe...

  3. Ik vind die romantische markiezen mooi! Maar ik maak geen gebruik van zonwering. Wij hebben veel bomen in de wijk, die natuurlijke zonwering bieden. Veel bomen zijn al gekapt, maar ik hou de kap van twee bomen voor en achter mijn huis al jaren tegen. Omdat ik van bomen houd. Het mooie neveneffect is dat mijn huis nooit te warm wordt in de zomer.

  4. Wij wonen in de polder en hebben rolluiken. Had markiezen veel leuker gevonden maar ivm wind maar niet gedaan. Zouden zo kapot waaien..

  5. Ik heb momenteel helemaal geen zonwering.... Woon in een monumentaal pand in Amsterdam en gelukkig schijnt de zon hier niet de hele dag op. In de zomer alleen. Ik vind zo'n elektrisch zonnescreen wel echt super mooi.

  6. Ik vind markiezen ontzettend mooi maar het moet wel bij je huis passen en niet te dicht op de straat, dus voor ons valt het dan al af. Ook blinden vind ik altijd erg mooi, maar inderdaad, als je ze dicht doet, dan zit je binnen in het donker. Dus voor nu hebben we rolluiken en dat bevalt ook erg goed.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder