Reacties

Tea Topic: Hoe ziet jouw ideale zondag eruit? — 8 reacties

 1. Mijn zondag is lekker ontbijten met een eitje en vers gebakken broodjes. Naar de kerk en daarna zie ik wel wat de dag brengt. Ik ben erg tegen de winkel opening op zondag want waar vindt je nog die speciale zondagsrust. De 7e dag als rustdag is niet alleen vanuit Bijbelse overweging ingesteld maar een mens heeft het nodig om 1 dag in de week rust in te bouwen! Dat weet de Schepper. Dat heeft een mens echt nodig! En Nicole wat maakt het uit als mensen je aanspreken in de kerk en je moet huilen, als je ware christenen spreekt dan is dat alleen maar medeleven als ze je aanspreken en willen ze met of voor je bidden!

  • Wat een mooie zondag omschrijf je Atie.

   Wat je zegt over huilen in de kerk: je hebt natuurlijk wel gelijk dat dit niet erg is, maar het lijkt me naar op dit moment. Misschien als ik me wat weerbaarder voel dat het anders is.

 2. Voor mij is/was zondag altijd een telefoondag. Jaren lang belde ik in de ochtend met mijn zus.En .s'middags een telefoontje met een oude vriendin in Suriname.

 3. Zo herkenbaar dat de kerk 'eng' kan voelen in bepaalde periodes. Je zondag klinkt als een lekker rustig dagje. Voor mij is de zondag ook rustdag. Eén keer naar de kerk, één keer thuis de kerk luisteren en verder geen moetjes, maar lezen en kleuren en natuurlijk mijn dagelijkse dutje.

 4. Dat klinkt als een fijne zondag!
  Ik wilde eigenlijk zeggen dat ik uitslapen altijd fijn vind op zondag, maar ik heb ook best een hele tijd zondagochtend vroeg gesport en vond dat eigenlijk ook wel lekker. In ieder geval eet ik altijd makkelijk op zondag en probeer ik ook elke zondag even te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder