Reacties

Steelstofzuiger versus sledestofzuiger + 10 soorten stofzuigers — 21 reacties

  1. Het nadeel van zo'n steelstofzuiger vind ik het gewicht. Ik heb zelf een sledestofzuiger en aangezien er bij mij in huis niet heel veel staat, heb ik eigenlijk geen last van dat ie ergens achter blijft hangen. Wel een stofzuiger zonder zak tegenwoordig en dat bevalt me heel goed. Af en toe die bak legen vind ik veel makkelijker dan dat gedoe met zakken.

  2. Ik heb een 35 jaar oude slede stofzuiger met grote achterwielen en die doet het prima en maakt weinig lawaai. Voordeel, het is geen draaitop en de slang gaat er aan de voorkant in. Heeft daardoor meer zuigkracht. Verbruikt maximaal 750 watt en gemiddeld maar 200 watt. Heeft ook een goede slangaansluiting en ook nog altijd de eerste slang, waaraan je hem prima op kan tillen. De nieuwe stofzuigers hebben slangen die je er zo uittrekt en het niet lang uithouden. Blijf dus nog maar even doorgaan met de huidige waar nog altijd zakken voor te koop zijn.

  3. Mijn steelstofzuiger ontplofte bij de tweede zuigbeurt. Heb ik een nieuwe voor gekregen. Deze heb ik niet meer durven gebruiken. Recentelijk nog even opgeladen om snel iets op te zuigen. Helaas het rammelde en kraakte allemaal van binnen en staat klaar voor het grof vuil.
    Voor boven heb ik een Philips sledestofzuiger die het prima doet en voor beneden heb ik onlangs een Numatic (Hetty) aangeschaft waar ik ook tevreden over ben.

  4. Mijn ouders kochten een dure steelstofzuiger, Dyson. Maar hebben alsnog een water/stofzuiger gekocht. De steelstofzuiger kon bijvoorbeeld gemorst meel niet aan, voldoet niet in de auto enz. Reden voor mijn moeder om na vele keren geërgerd dat kreng schoon te hebben gemaakt, toch nog een andere erbij te kopen.

  5. Ik heb een sledestofzuiger. Dit leek mij een paar jaar geleden het meest handig. Toch hoor ik van veel mensen ook goede ervaringen over de steelstofzuiger.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder