Reacties

Wat staan Kirsty en Phil ver uit elkaar! Hoe het nieuwe normaal — 18 reacties

 1. Ik vind het verschrikkelijk, maar helaas het is niet anders. Overigens zie je het ook heel goed bij "escape to the country" vroeger reed de presentator de mensen door heel het gebied, nu ieder apart en zeker meer dan 1.5 meter uit elkaar.

 2. Nou, als het kabinet lekker hutjemutje bij elkaar gaat zitten, dan trek ik daar mijn conclusies uit. Ik ben van nature niet zo'n plakkerig type, maar erg veel afstand hieft ook weer niet. Wie het wel wil, kan zelf afstand houden, ook prima

 3. Het valt me nu niet echt meer op als mensen uit elkaar staan. Het valt me wél op als ik 'oudere' programma's zie en mensen schudden handen. Voor mijn gevoel staan ze dan ook echt eng dicht bij elkaar. (Overigens is dat sowieso een ding. Ik snap niet waarom ze bij shows enzo altijd met een arm om de kandidaat moeten staan. Hoeft van mij niet terug te komen;). Uiteraard nog even helemaal los van de discussie rondom The Voice.)

 4. Ook ik ben niet plakkerig maar de anderhalve meter vergeet ik wel eens. Echt erg vind ik het niet, hoogstens wat lastig.
  En met een paar mensen die me nabij staan ben ik wel close.

 5. Ooooo dit soort programma's keek ik vroegah, toen ik zwanger en met complicaties thuis zat. Ze waren mijn houvast op de dag! I watched religiously.
  Die 1,5 m regel is soms best bizar. Voor mij werkt het vooral als een beleefdheidsafstand. Op het werk hou ik afstand van collega's, maar als ik met die collega thuis afspreek of samen gaan wandelen (yeah) dan voel ik de noodzaak voor die regel niet zo. Het is voor mij dus een beetje afhankelijk van de setting.

 6. Haha, ik heb toevallig nu Married at first sight aanstaan, en daar zie je het nog niet terug hoor. Die afstand met vreemden vind ik niet zo erg eigenlijk, blijf maar lekker uit mijn aura. Maar de mensen om wie ik geef mogen toch echt wel weer wat dichterbij hoor.

 7. Ik heb er niet zo'n moeite mee. Sterker nog; ik vind het heel prettig. Ik heb altijd al snel het gevoel gehad dat mensen in mijn 'personal space' kwamen. Ik heb nogal veel ruimte nodig :-)

 8. Ik kan er eerlijk gezegd op sommige momenten van genieten.
  Ik heb het nooit aangenaam gevonden als mensen te kort op mij staan.
  Nee ik wil niet ruiken wat jij deze middag gegeten of gedronken hebt.
  Ik vind het niet fijn om in een wachtrij de adem in mijn nek te voelen van de persoon achter me. En mijn rug vind het ook niet zo leuk om de porrende handtas te voelen van de dame achter me.
  Misschien probeer ik gewoon overal wat het positieve in te zien?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>