Reacties

Kobo eReader hoesje: de voordelen van een hoesje — 30 reacties

  1. Ik heb een sleepcover, erg handig vind ik. Mijn e-reader kocht ik tweedehands en het hoesje kreeg ik erbij. Goeie deal wel als ik die prijzen zo zie, daar had ik zelf nog niet eens naar gekeken.

    • Een hoesje alleen voor de achterkant hebben mijn kinderen ook, maar zelf durf ik dat niet aan. Ik moet echt een bookcase model. Anders heb ik het gevoel dat mijn mobieltje niet goed beschermd is.

  2. Wat een mooie cover! Ik ben zelf op zoek naar een nieuwe hoes voor mijn Kobo Aura H2O, maar helaas vind ik van de eerste editie nog amper een leuke hoes. Nu heb ik een saaie zwarte die al ietwat aan het verslijten is.

  3. Een e-reader staat zo hoog op mijn wensen lijstje! Misschien koop ik er één van mijn verjaardagsgeld. Maar ja, welke moet ik dan kiezen... Natuurlijk wel met hoes erbij ;)

  4. Ik heb destijds een reader voor mijn vrouw gekocht en uiteraard een hoesje, want dat is echt nodig. Toch heeft ze het voor elkaar gekregen dat hij kapot is gegaan. Dus een hoesje helpt niet altijd. Ik heb mijn iphone bijvoorbeeld al jaren. Op een paar kleine krasjes na nog als nieuw. Zonder hoesje. Het is een kwestie van zuinig met je spullen omgaan. Dat is de goedkoopste oplossing :-)

  5. Yep, ik heb - toen ik de e-reader bij elkaar had gespaard van geld voor mijn verjaardag - meteen de beste hoes (volgens mijn man) gekocht: de duurste dus. De sleepcover voor de Kobo Aura H2O Edition 2. Wel in het zwart. Blauw is leuk maar als ik dan eens een tas heb met een rode voering dan zal je zien dat er vlekken op komen en dat vind ik - voor zo'n dure hoes - zonde. Ik heb hiervoor gekozen door alle automatische functies en het extra stukje aan de rechterkant (wat ik bij jouw hoes niet zie denk ik?) zodat ik het inderdaad als een boek vasthoud. De e-reader was zo duur dat ik dan ook maar meteen de fijnste (voor mij) hoes erbij heb gekocht. Het fijne overigens aan deze e-reader (en waarom ik ook voor dit model heb gekozen) is omdat hij het licht automatisch aanpast (overdag blauwig licht en naarmate het bedtijd wordt steeds 'geler' licht).

    • Ik geloof dat die van mij inderdaad ook het licht aanpast. Ik weet alleen nog niet goed hoe.... Ik heb zo'n hekel aangebruiksaanwijzingen lezen, dat ik dit nog niet heb uitgezocht.

  6. Ik heb ook een Kobo, maar nog steeds geen goede beschermende hoes. Vooral als ik op het strand lig en het zand gevaarlijk dicht bij de randjes kom denk ik steeds: koop nou eens een goede hoes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder