Mediteren en tegelijkertijd hoelahoepen? Dat kan best!

multi taskenHoewel ik op zich geen fan ben van multitasken, sla ik wel degelijk graag vele vliegen in één klap. Nu ik alle leuke Koreaanse drama’s gezien heb, heb ik niks te kijken tijdens mijn dagelijkse tien minuten hoelahoepen na het hardlopen. Daarom heb ik besloten die tien minuten te gebruiken om toe mediteren! De Headspace app heeft heel handig tien minuten durende meditaties, dus terwijl ik sta te hoelahoepen word ik nu ook nog eens helemaal Zen ; )

Hopelijk.

Lees ook mijn vergelijking van twee meditatie apps en mentale hygiëne.

Similar Posts

10 Comments

    1. LOL. Dat snap ik heel goed Lodi. Ik keek altijd Koreaanse drama’s maar alle leuke zijn op. Vandaar dat ik nu heel diepzinnig mediteer tijdens het hoelahoepen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.