Reacties

Nooit meer is wel heel erg lang... — 25 reacties

    • Mijn vader overleed in 2006. Mijn moeder in 2014. Het wordt nooit meer zoals het was... Mis ze elke dag💫 Gemis, je weet pas wat het is als ze er niet meer zijn. Sterkte!

  1. Mijn geliefde is nu 6 jaar dood en vaak heb ik het gevoel dat het nu wel lang genoeg geweest is, tijd om weer terug te komen, maar dat gaat helaas niet gebeuren. Gemis is vreselijk en het blijft, ik wens je sterkte.

  2. Ik haal veel troost uit het nummer Here I Am van The Boxer Rebellion. Dit wil ik graag delen met je. Ik herken het zo wat je schrijft....
    Liefs Janie

  3. Het leven is oneerlijk,het gemis van ouders blijf je je leven lang voelen,je zou ze zo graag nog eens willen bellen of spreken,maar het is voorbij,daarom moet je je bewust zijn als ze nog in leven zijn,en alles eruit halen, jammer genoeg hebben we dat niet altijd.

  4. Ik heb slecht nieuws voor je; het gemis gaat nooit over. Maar het wordt anders, dat wel. Konden we ze maar bellen, he? Niet iedere dag, hoor. Maar gewoon af en toe een uurtje. Sterkte x

  5. Ik herken dit. Ergens in mijn hoofd weet ik hij toch op de hoogte is van alles wat ik nooit tegen hem heb kunnen zeggen. Ik ga ervan uit dat hij toch nog ergens naar mij kan kijken en dat hij best fier is op mij en meevoelt met mij. Deze gedachten geven me op een bepaalde manier rust.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>