Reacties

Mijn vader... (((((xxxxx))))) — 84 reacties

 1. Gecondoleerd met dit verlies. Woorden schieten te kort. Onthoudt de mooie momenten die jullie samen hadden. Sterkte.

  Love As always
  Dimario

 2. Nicole, gecondoleerd met het overlijden van je vader. Heel veel sterkte voor jou en je familie voor de komende tijd. Fijn dat jullie samen door jullie lees"groep" nog meer mooie herinneringen hebben kunnen maken.
  Het zijn zulke cliché woorden, maar het lukt me niet om het anders te zeggen.

 3. Gecondoleerd met dit zware verlies. Mooi dat je zijn groet gebruikt heb onder dit bericht. Het is een prachtig gedicht. Ik wens jou en je dierbaren heel veel sterkte.

 4. Oef, gecondoleerd, Nicole. Ik wens jou, je moeder en je gezin heel veel sterkte toe! Dat jullie in liefde afscheid mogen nemen en hem in vrede herinneren <3

 5. Veel sterkte in deze moeilijke tijd. Een prachtige tekst, heel troostrijk. Een heel mooie afscheidsdienst gewenst met de hele familie. Lieve groet, Jacquelien

 6. Gecondoleerd met het overlijden van je vader en veel sterkte de komende tijd. Ik kan begrijpen dat het gedicht dat je postte je troost schenkt.

 7. Wat persoonlijk dat je dit meldt, Nicole. En ons daarmee de gelegenheid geeft om een beetje mee te leven. Gecondoleerd met het overlijden van je vader. En wat een mooi gedicht. Ik hoop dat hij goed is aangekomen aan de overkant.
  Sterkte de komende tijd. Wel heel fijn voor je moeder dat jullie zo dichtbij wonen.

 8. Afscheid nemen
  is met zachte vingers
  wat voorbij is dichtdoen
  en verpakken
  in goede gedachten
  der herinnering.

  Nicole, heel veel sterkte!

 9. Gecondoleerd aan jou en iedereen die je vader zal missen.

  Filosoferen (en lachen) kon ik wel met mijn moeder. Die leeft al 28 jaar niet meer. Daarna had ik met m'n vader een betere band, maar van filosoferen kwam het nooit.

 10. Wat een verdrietig bericht. Ik wil jou en je gezin veel sterkte wensen.
  En wat een vreselijk mooi gedicht. Zo kan je ook kijken naar de dood.
  Heel troost vol.
  Groetjes Marie

 11. Nicole,

  Gecondoleerd en sterkte met het verdriet. Hopelijk komen de goede herinneringen daarvoor in de plaats.
  Ook hier brandt een kaarsje voor jou.

 12. Gecondoleerd met het overlijden van je vader. Heel erg fijn dat jullie toch nog mooie jaren hebben gehad samen na zin diagnose. Ik wens je heel veel sterkte en kracht toe en zal aan je denken morgen. <3
  Het gedicht is trouwens prachtig.

 13. Lieve Nicole, gecondoleerd en veel sterkte gewenst. De liefde blijft ook over de dood heen. Prachtig gedicht je vader is welkom aan de gene zijde. Lieve groet Ria

 14. Gecondoleerd met het verlies van je vader, Nicole. Sterkte vandaag en in de komende tijd. Ik vond het zo mooi dat jullie een filosofieafspraak hadden
  En dat gedicht raakt me diep

  • Ik kijk op die filosofie afspraken ook heel dankbaar terug Bertie. Die bufferen als het ware nu het verlies een beetje... Het gedicht raakte mij ook erg, en biedt ook troost. Ik zie nu overal mijn vader...

 15. Gecondoleerd met het overlijden van je vader. Wat mooi dat je er bij was toen hij jullie verliet. Heel veel sterkte vandaag. Gelukkig heb je mooie herinneringen aan hem en die zullen ( ooit) het verlies verzachten.

 16. Ach.
  Hier kan ik niet aan voorbij gaan zonder een reactie achter te laten.
  (Zelf ziekjes)
  Sterkte en gecondoleerd met het overlijden van je vader!!!
  xxx

  • Dat gevoel heb ik ook wel Franca. Ik kan met veel dankbaarheid en liefde aan mijn vader denken. Ik ben me ervan bewust dat dit niet altijd vanzelfsprekend is.

 17. Ik leef met je mee. Echt vertrekken doet een dierbare nooit. Zijn aanwezigheid blijft voelbaar en is op sommige momenten een soort schaduw. En in gedachten ga je soms bij hem te rade en dan krijg je het antwoord dat je eigenlijk al heel goed wist. Maak tijd voor je moeder. Sterkte toegewenst.

  • Dankjewel Anna. Wat fijn om te lezen. Ik denk dat ik zeker vaak in gedachten bij hem te rade zal gaan. En zal zeker tijd maken voor mijn moeder. Jij weet natuurlijk als geen ander hoe het is om alleen achter te moeten blijven...

 18. O lieve Nicole, wat verdrietig. Gecondoleerd met het overlijden van je vader.
  Ja, ik herinner mij je blogpost over de filosofische koffietafelgesprekken met je vader. Het zal stil zijn zonder hem. Zo fijn dat jullie op die manier contact hadden. Heel veel moed en sterkte en ik wens jullie een goeie dag toe zaterdag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder