Reacties

Filosoferen met mijn 80-jarige vader — 30 reacties

 1. Wat een leuk idee om dit samen met je vader te doen. Ik vraag mijn vader nu wel vaker naar verhalen van zijn jeugd en hoe vroeger het leven was. Dit levert ook leuke gesprekken op.

 2. Echt geweldig dat jullie dit doen. Het is een investering in jezelf, zelfs als je 80 jaar bent, kun je nog groeien. Mijn welgemeende complimenten!

 3. Wat heerlijk!
  Mijn vader is helaas al weer heel lang overleden. We spraken ook graag samen over "het leven en de mensen" dus ook een soort filosoferen. Ik denk er met veel warmte aan terug, en had maar wat graag nog een keer zo met hem aan de keukentafel gezeten!

 4. Wat fantastisch dat jullie dit samen kunnen doen.

  OT: Ik las bij Bertiebo dat je in de Achterhoek weinig gevelstenen ziet. In het buitengebied zal je ze inderdaad niets snel vinden maar mocht je in Doetinchem en Lochem komen kijk dan goed rond. Ik wil niet zeggen dat het er bol staat, maar ze zijn er echt. In Zutphen zijn ze, zowel oude als nieuwe, niet te missen.

 5. Kijk, dat is dan weer een ontzettend goed idee! Eigenlijk doen wij dat ook al onder elkaar zit ik mij te bedenken, als we bij elkaar zijn, wij zijn allemaal lezers.. punt is alleen, dat de rest graag andere dingen leest dan ik, en soms, heel soms... komt het overeen, mijn moeder weet precies wat ik mooi ga vinden en vertelt mij dan, daar en die en die... hahahaha En zij deelt het beide, Saskia Noort bijv. met mijn dochter, maar De Zeven Zussen weer met mij... ik ben niet van de thrillers bijv.

  X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder