Reacties

Bovenkant keukenkastjes schoonmaken - maximaal 15 minuten — 40 reacties

 1. Wat John zegt, dat heb ik al jaren, zo makkelijk... En in de keukenkastjes heb ik zeil liggen, vooral waar mijn schoonmaakmiddelen staan. Erg handig ook, van oud zeil, wat toen nieuw was en over, heb ik gewoon uitgesneden, kan ook op de keukenkastjes eventueel. Maar ja.. moet je ook weer poetsen, hahah

  X

 2. Paar keer per jaar vind ik wel genoeg.
  Ik leg er kranten op, advies van vroeger, ze nemen vocht op al zou ik niet weten waar dat vandaan moest komen op die plek. Van de tijd zonder afzuigkap, vermoed ik.

 3. Nou de bovenkant van de keukenkastjes kunnen zeker heel vies zijn.
  De vervuiling neemt ook toe als je met een gezin leeft en meer in de keuken gebeurd.
  Zelf deed is een keer per maand de kastjes.
  Het papier is wel een heel handige oplossing. Hans

 4. Ik behoor tot mijn grote vreugde tot de groep met sommige mensen die gewoon keukenkastjes tot aan het plafond hebben! Maar je tips zijn ook welkom bij de boekenwand, alhoewel het daar gelukkig niet vet wordt, dus dat scheelt.

 5. Bij mij ziet het er ook ongeveer zo uit. Ik neem me elke keer als ik dat zie voor om er nu écht kranten op te leggen, maar dat doe ik dan toch niet. Maar het zou inderdaad wel héél veel tijd schelen.

 6. Ook mijn keukenkastjes gaan tot het plafond, af en toe even over de randen van de deurtjes met een schoonmaakmiddel ik neem dan meteen de deurtjes mee. Ik koos destijds voor een keuken zonder bewerkte deuren en ben daar nog altijd blij mee. Geen sierrandjes of raampjes waar vet aan blijft plakken.

 7. hier worden ze elke week gewoon af genomen en schamen zou ik me er niet voor want er word in gekookt ect dus ja dan word het vies en vet en we staan niet altijd te springen om het schoonmaken ervan en hey niemand die het ziet toch ahha

 8. Toevallig zei mijn moeder laatst: je hebt er wel kranten liggen toch?

  Tot op heden nog niet. Wat stom is want nu is het natuurlijk schrobben. Gelukkig door jouw artikel even moed verzameld. Een kwartiertje valt ook wel mee..

 9. Ik deed het nooit in mijn oude woning, ze waren heel hoog en lastig om te bereiken. Toen ik na de huurperiode ging schoonmaken voor het opleveren was het niet best moet ik zeggen. Ik houd het nu dan ook bij.

 10. Goedenavond,

  het probleem van het vet en stof op de keukenkastjes los ik altijd op door het kleurig inpakpapier te gebruiken van de Albert Heijn; dat is de rol na de kassa’s.

  Lengte.............
  Breedte voldoende

  Gr Ruud

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder